Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Haberler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Haberler |
Konu: Ankara Maket Yemekli Toplantysy:1Kasym per?embe | |
Yazar | Mesaj |
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Konu: Ankara Maket Yemekli Toplantysy:1Kasym per?embe Gönderim Zamanı: 29/10/2007 Saat 22:40 |
Herkeze selamlar !
En son,Etimesgut Hava Müzesi'nde ki toplantyya katylan arkada?lar, yemekli toplanty için 1 Kasym (per?embe) ak?amy saat 19:00'da Armada Aly?veri? Merkezi , Tadym Pizza'da bulu?mayy uygun buldular. Yeni arkada?laryda aramyzda görmekten mutluluk duyaryz! Armada'ya hiç gitmediyseniz e?er , Eski?ehir Yolu üzeri, Sö?ütözü mevkiindedir! Ceyhun PURSAK |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
istatistik
Üye Kayıt Tarihi: 25/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2007 Saat 16:07 |
Arkada?lar acaba toplantynyz nasyl geçti? Ben gelmek isterdim ama i?ten çykyp yeti?emeyece?imden gelemedim. :/
|
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2007 Saat 18:05 |
Toplantymyz güzel ve verimli geçti.
Tebdili mekanda ferahlyk varmy? hakikaten :) Gökhan Bey, size ayryca özel mesaj atyyorum! |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
istatistik
Üye Kayıt Tarihi: 25/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 02/11/2007 Saat 18:17 |
Te?ekkürler :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |