Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Cumhuriyet Bayramy( Kapalı Konu) | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 30/10/2007 Saat 12:44 |
Orjinalini yazan: Levent Basara
Konuyu ba?ka bir tarty?ma konusu açarak da?ytmayalym arkada?lar. Bu arada benim esas merak etti?im ?ey her dini bayramda bu forumda topik açan ve pe?pe?e saflary sykla?tyran tayfa nerede? Bu bayram onlaryn bayramy de?il sanyrym. Baska tartisma konusu acarak dagitmayalim demissiniz, ama öylede bir sey eklemissiniz ki?? Sizce böyle bir sey yazarak, insanlari ayirmak dogru mu?? Zaten herkesin istedigi Türk milletini bölmekken, bu gönüllü ayrimcilik neden? Dini bayramlarin kutlandigi topiklere, gördügüm sürece bende yazarim.. Bende mi saflari siklastiran tayfadan oluyorum? Bence hicte hos olmayan bir mesaj olmus, hele sizin gibi birisinden.. |
|
oruç reis
Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
Gönderim Zamanı: 30/10/2007 Saat 12:47 |
Hepinizin bayramynyzy kutlarym arkada?lar.Nice Cumhuriyet bayramlary görmek nasip olsun bizlere ve evlatlarymyza.Allaha ?ükür Dinimizin olsun ?an ve ?eref dolu Bayramlarymyzyn olsun her zaman ve her daim kutluyoruz.Kimlerin necidir diye belirtilmesine gerek yoktur.Bende Fremana katylyyorum ayrymcylyk yapylmasyn lütfen hepimiz bu vatanyn evlatlaryyyz.
Düzenleyen oruç reis - 30/10/2007 Saat 12:58 |
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
Levent Basara
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 293 |
Gönderim Zamanı: 30/10/2007 Saat 14:21 |
Sorun da bu ya zaten. Nedense birileri dini bayramlarymyzy gözümüze sokar gibi bu forumda kutlamakta pek hevesli son zamanlarda. Modelcilik sayfasynda bu gibi ?eylerin ne alakasy var. ?ark kurnazly?y yaparak ayrymcylyk yapmak esas böyle oluyor. Kimse kimseyi kandyrmasyn. Madem öyle bundan sonra ayny hassasiyeti tüm bayramlara gösterdi?inizi görmeyi bekliyorum. Maksadym çaktyrmadan bazy ?eylere kalky?anlary dürtmekti. Yarasy olan gocunsun...
|
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |