Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Diorama | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Diorama |
Konu: Radio Control | |
Yazar | Mesaj |
Metin TÜRKO?LU
Üye Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
Konu: Radio Control Gönderim Zamanı: 19/10/2007 Saat 01:00 |
Herkese tekrar selam arkada?lar. Ankara'da düzenlenen 2.nci plastik model uçak yary?masynyn diorama bölümü için yapty?ym radio controllü F-14 uçak dioramamy sizlerle payla?yyorum.
Yary?maya bir hafta kala toparlayabildi?im uça?yn montajy çok kolay ve neredeyse hiç putty istemiyor. Bir hafta kala toparlamamyn nedeni ise airbrushymyn bozulmasy. Yeni airbrush sipari?ide son bir hafta kala geçti elime (o yüzden yapym a?amasy foto?rafy bile çekemedim, uça?y yeti?tirece?im diye). Sonuçta bir ?ekilde yary?maya yeti?tirdim ve jüri tarafyndan üçünçülü?e layyk görüldü. Zemin kalyn zymparadan imal edildi ve üzeri airbrusla boyanarak tonlandyryldy. Tabi ki derimize zarar vermemesi için ba?ka bir kalyn zymparayla yüzeyi iyice zymparalandy. Yki adet figürümüz ise 1/24 ölçe?indeki Tamyya'nyn Rally bakym ekibinin elemanlary. Ye?il montlu amcamyzy hiçbir de?i?ikli?e maruz byrakmadan boyadym ve monteledim. Bu ekibin üzerlerinde tek tip kyyafet bulundu?u için ikinci adamymyzyn kyyafetini biraz de?i?tirdim. El kol açysynyda uça?a uygun hale getirip boyadyktan sonra yerine monteledim. Uça?yn kontrolü için birde kumanda yapmam gerekti. Bunuda kalyn bir plastik parçadan imal ettim. Üzerindeki dü?me ve kollary sprue çekerek yaptym. Di?er parçalar ise bakym ekibinin içerisinden çykty. Umarym ho?unuza gider, buyrun resimler. |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
Gönderim Zamanı: 19/10/2007 Saat 01:02 |
|
|
Metin TÜRKO?LU
Gönderim Zamanı: 19/10/2007 Saat 01:03 |
|
|
Clio172
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
Gönderim Zamanı: 19/10/2007 Saat 11:38 |
yary?ma fotolarynda dikkatimi çekmi?ti ancak yazamamy?tym. fikir olarak çok orjinal, tebrik ederim.
darysy sayyn KaanX'in ba?yna ;) senelerdir modelci dioramasy gibi cin bir projem var, oldukça yakla?my?synyz... saygylar. |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 20/10/2007 Saat 12:13 |
Tebrikler, bence de çok syky bir fikir. Devamyny dilerim.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 20/10/2007 Saat 20:14 |
Görünce bende ?a?yrmy?tym biraz.
Bende (daha sade bir vinyet) benzerini 144'lik zero ile yapmaya azmetmi?,figür olayy gözümde büyüyünce rafa kaldyrmy?tym :( Umarym yakynda bitirip koyaryz bizde buralara! |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
Metin TÜRKO?LU
Gönderim Zamanı: 20/10/2007 Saat 21:29 |
Umarym en kysa zamanda bitirip bizlerle payla?yrsyn.;)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |