![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
enamel zemin + enamel vernik + akrilik boya.
acy bir tecrübe ile buldu?um bir yöntem :(. akrilik boya vernik ile sabitlenene kadar neredeyse kendi kendine dökülüyor. |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Melih Pekol
yan zyrh plakalary (yerinde kalabilmi? olanlar) ve beyaz kamuflajyn görüntüsü çok çarpycy olmu? bunlara odaklanmaktan gerisini 18 saniye sonra görebildim bu kadar yandan ate? almy? bir tankyn ciddi çaty?maya girdi?ini varsayarsak, yan yüzeylerde zyrhyn haricinde kalan alanlarynda da birazcyk mermi syyry?y olabilir derim bir de ky? günü buz, bozkyr, arazide zorlanan, çarpy?an bir tankyn üst çamurluklarynda biraz hasar, ön arka gö?üs altlarynda sürtme yaky?yrdy varil için hemen bir hikaye yazylabilir: Hans yakyty bulunca kamuflajy dü?ünmeden el koyup yola devam etmi?tir herhalde...... beyazy eskitme tekni?i hakkynda daha detayly "makale" lütfen, çok ilginç geldi (bizde oxi bulamazsak, OmO olur mu acaba? :) bunu deneme kabul edersek, acilen daha yorulmu? bir ky?lyk makina bekliyoruz kolay gelsin, eline sa?lyk Tesekkür ederim.. Simdi baska projelerle ugrasiyorum ama bir daha ki kis kamuflaji icin tecrübe kazandim, daha cok hasarli ve daha kirli olacak.. Oxi den kastim bir marka degil.. Su yeni cikan Oxi formüllüler.. Cogu markanin var sanirim.. Oxi action diye satiliyorlar sanirim..Önemli olan toz olmasi, omo da olur alo da hatta rinso da :) |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Clio172
enamel zemin + enamel vernik + akrilik boya. acy bir tecrübe ile buldu?um bir yöntem :(. akrilik boya vernik ile sabitlenene kadar neredeyse kendi kendine dökülüyor. Ben enamelin üstüne vernik atmadim.. Sadece dekallerin üstüne kismen uyguladim.. Benim uyguladigim yöntem, akrilik boyayi, verniksiz enamel üstüne attiktan 15-20 dakika sonra yapiliyor.. |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
tebrikler ... çok güzel bir çaly?ma olmu?..izlemeye doyum olmuyor.. yeni çaly?malary görmek için sabyrsyzlanyyorum. kolay gelsin..
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: freeman
Nedir benim bu varillerden cektigim :) Bir daha koymayacagim, alternatif bir seyler bulmali.. sandyk, kamuflaj a?y, bilimum battaniye kova yedek teker palet vs. güzel gider. Bir de bunlara iple ba?lanmy? görüntüsü verirsin olur biter. ;) |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |