![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Her iki aracynda paletleri ters.
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Arkada?lar araçta metal eskitmelerde bulundum ama nedense fotolarda gözükmüyorlar.Namlular gun metal.Haç olanlary kendim yaptym (Boyadym)Birlik dekalide kitin kendisi veriyor ama berbat dekalleri var.Paletlere gelincede malesef yapym klavuzun kurbany oldum i? i?ten geçmi? oldu.
Düzenleyen oruç reis - 15/10/2007 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Resimdekiyle arasynda fark var yalnyz. Paletlerin ters olmasy dy?ynda güzel görünüyor :)
Düzenleyen ardeth - 15/10/2007 Saat 22:19 |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Arkada?lar acilen 35 ölçek miniartyn polonya evini aryyorum bu yapmy? oldu?um araçlarla birlikte bir dio yapmam lazym yardymcy olursanyz sevinirim.(Ben Ankarada oturmaktayym)
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |