![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05/10/2007 Saat 16:22 |
Merhabalar bu aracymyzda 35 ölçek Tamiya markasyna ait bir modeli yapmaktayym.Kendi dönemine ait olarak afrika versiyonunu yapmaya karar verdim.?imdilik bu halde zaman içerisinde araçta de?i?iklikler olacatyr...
![]() ![]() ![]() Düzenleyen oruç reis - 11/10/2007 Saat 18:23 |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Tekerlekler niye öyle bir garip?
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Arkada boyaly duruyorlar iyi bakynyz..!
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oruç reis
Arkada boyaly duruyorlar iyi bakynyz..! Hakan bey kizmaniza gerek yok!! Direk modele bakiyorum cogunluka, etrafta, arkalarda neler var diye incelemiyorum pek.. Farkli bir tekerlek modeli mi kullanilmis, yada siz mi böyle tercih ettiniz diye sormustum, cevabimi gayet güzel aldim tesekkür ederim. |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Özgür bey size asla kyzamam.Sizin eserlerinizede hayran kaldy?ym insansynyz.Haklysynyz tam açyklama yapmadan vede burda yüz ifade mimiklerimde gözükmedi?inden bu ?ekil yazmy?ym kusura bakmayynyz.Malum araçta tekerlek parçalary ayry,ayry verildi?inden lastik rengi daha rahat boyanabiliyor. Bakalym biraz daha dry brush,wo? ve dekaller yapy?tyryldyktan sonra artyk vernikle fini?i sa?lamaya çaly?acam.
|
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
Aciklama icin tesekkürler, yalniz biraz abartili olmus, hayranlik duyulacak birseyler yaptigim söylenemez..
Kolay gelsin.. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Wo??
"Wash" veya daha iyisi "Yykama" kullansak daha iyi de?il mi? Özellikle yeni arkada?lar zaten havada terimler uçu?maya ba?layynca kendilerini kaybolmu? hissederken, Yngilizce bir terimin Türkçe okunu?unu yazmak iyice haksyzlyk olmaz my? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Emre bey do?rudur,aslynda sykyldym bu gevurca(Yngilizce) terim laflaryndan.Bundan sonrasy Türkçemiz devreye girecek.
|
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
Hakan Bey, özel mesaj kutunuz dolu.. Mesaj yollayamiyorum size..
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Özgür bey msj kysmyny hallettim gönderebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Buradaki resimlerden de anla?yldy?y üzere, dedi?im gibi makinanyn ayary ters y?ykta. Yukarydaki üç resim cam önünde çekilmi? ve y?yk arkadaki pencereden gelmesine ra?men net çykmy? fotolar. Buda makinenin ters y?yk modunda durdu?unu do?ruluyor. Bir ayar geç düzelir merak etme.
|
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Walla metinim senden bu konuda yardymyny istiyorum.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
Evet yapyma devam bazy zymbyrtylar takyldy ve yykama yapldy.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oruç reis
![]() ![]() ![]() |
En nihayet modelimizde bitti.Buyrun efendim seyre.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |