![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06/10/2007 Saat 13:28 |
Herkese selamlar
bebekle beraber imalat yava?lady ama maket alymym hyzlandy baya?y bir araç stokladym.Tamiyanyn ?eker gibi bir kiti oturma problemi yok çapak yok üretim süreci çok kolay.?u an kit boya a?amsyna geldi ama çeklilen resimleri ekliyorum.Figürlerde boyandy onlaryda ekleyecem.Y?ten kaçmak yok figür çyktyysa onu da yapyyorum. Tora Bora ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
kolay gelsin taryk abi...
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Abi figürlere yardym ederim.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Karde?ler eyvallah ,figürleri boyadym yorum yaparsyn .
Tora Bora |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
figür resimleri ve tankyn boyanmamy? hali
german grey boya atycam. Tora Bora ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
KOlay gelsin, üst bölümü cikabilir mi bu kitin acaba?? Kiyida kösede kalan yerler boyarken sorun cikarmasin?
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Abi iki sene önce bunu yaptym demi?tin sanki. Bu farkly my?
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Ust bolum yani top ve zirh komple cikiyo
Burakcim Marder II ve Marder III M yapmis idim bu da farkli birde H versiyonu var . Tora Bora |
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Hangi MarderIII olacak bu? "Winter wash" yapacak mysynyz?
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Kutu resminden anla?ylca?y üzere Marder III bu .Açykçasy bu aracy böyle byrakyp daha önce yapty?ym tren vagonu içinde yolcu halinde duracak.Selamlar
Tora Bora |
|
![]() |
|
onge
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336 |
![]() ![]() ![]() |
Keyifli bir çaly?ma ellerinize sa?lyk. Figürler için hangi renkleri kullandynyz, biraz bilgi verir misiniz..
|
|
"cure" le yeah tank cho she calcar
|
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Tora Bora,
Kutuyu bende gördüm, sormak istedi?im kamufulaji ne olacak kutudaki gibi winter wash yapylmy? bir aracy my yapacaksyn yoksa 3 renkli kamufulajli olany my? Winter wash uygulamasy yapan pek olmady?yndan - yada ben ben bizim forumda görmedim- yaparsan güzel bir örnek olur :) iyi modeller, Farhad |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Sevgili onge kardes figürleri tamiya alman üniforma rengi field grey ,gömlekler panzer grey ile boyadym.Yüz rengi rewell yeni çykan su bazly olandan metalik boya ise markasyny bilmedi?im bir silver kalemle yaptym.
Farhadcym vinter vash zor i?ler ama illaki yap diyorsan tamiyanyn beyaz kalemini veya üçlü kar efektli olanyny almam lazym di?er boyalarla iyi sonuç alamam diye dü?ünüyorum. Selamlar Tora Bora |
|
![]() |
|
onge
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336 |
![]() ![]() ![]() |
Taryk Bey, geçenlerde aklyma ilginç bir fikir geldi; belki winter wash yaparken i?inize yarar:
Tamiya'nyn mat beyaz rengini 0.3mm uçlu De Vilbiss ile modele atarken topaklandy?yny ince zympara yüzeyi gibi bir yüzey olu?turdu?unu görmü?tüm. (Ayny ?ey Aztek'in en ince ucunu kullandy?ymda da ba?yma gelmi?ti.) Ynceltmeyle ilgisi olmady?yny biliyordum, zira yeterince inceltmi?tim. Uzgulady?ym yüzey parlakty ve boya çok hafif bir darbeyle bile çizilebiliyor ve hatta yapy?t?y yüzeyden kurtulabiliyordu. Benzeri bir durumdan daha önce Emre'nin de bahsetti?ini hatyrlyyorum. Uzun lafyn kysasy, alkolle inceltilmi? Tamiya ,özellikle de beyazy, tabancadan çykyp yüzeye ula?ana kadar kysmen kuruyor, tozlu bir görünüm olu?turuyor. (Ayny ?ey Gunze'de pek olmuyor, tecrübe ile sabittir.)Denemedim ama, belki bu yöntemle da?ylmy? ve yüzeye yapy?my? ince kar hissi vermek ya da Almanlaryn kamuflaj için kullandyklary iptidai materyalleri (kireç, tebe?ir vs.)ifade etmek mümkün olabilir. Düzenleyen onge - 11/10/2007 Saat 18:41 |
|
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: onge
Taryk Bey, geçenlerde aklyma ilginç bir fikir geldi; belki winter wash yaparken i?inize yarar: Tamiya'nyn mat beyaz rengini 0.3mm uçlu De Vilbiss ile modele atarken topaklandy?yny ince zympara yüzeyi gibi bir yüzey olu?turdu?unu görmü?tüm. (Ayny ?ey Aztek'in en ince ucunu kullandy?ymda da ba?yma gelmi?ti.) Ynceltmeyle ilgisi olmady?yny biliyordum, zira yeterince inceltmi?tim. Uzgulady?ym yüzey parlakty ve boya çok hafif bir darbeyle bile çizilebiliyor ve hatta yapy?t?y yüzeyden kurtulabiliyordu. Benzeri bir durumdan daha önce Emre'nin de bahsetti?ini hatyrlyyorum. Uzun lafyn kysasy, alkolle inceltilmi? Tamiya ,özellikle de beyazy, tabancadan çykyp yüzeye ula?ana kadar kysmen kuruyor, tozlu bir görünüm olu?turuyor. (Ayny ?ey Gunze'de pek olmuyor, tecrübe ile sabittir.)Denemedim ama, belki bu yöntemle da?ylmy? ve yüzeye yapy?my? ince kar hissi vermek ya da Almanlaryn kamuflaj için kullandyklary iptidai materyalleri (kireç, tebe?ir vs.)ifade etmek mümkün olabilir. Bu bahsetti?iniz yöntem zaten mevcut:) Link1 Link2 |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
onge
![]() ![]() ![]() |
Ufuk Bey, linkteki konulary okuyunca kendimi öyle pek Amerika'yy yeniden ke?fetmi? gibi hissetmedim. Daha ziyade, keyifle izledi?imiz modellerinizin yapym syrlarynyn inceliklerinden birini daha anlayyp ke?fetmenin tadyna vardym. Tekrar ellerinize sa?lyk...
Fena halde ky? kamuflajy yapasym geldi. Bu arada, Marder'e ky? kamuflajy olsun diye provokasyon yapmy? olmuyoruz de?il mi?... :)) Zira, bir ?eyi 40 defa söylersen o ?ey olur derler... Düzenleyen onge - 12/10/2007 Saat 21:59 |
|
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Bence olmaz :).
Düzenleyen idris - 13/10/2007 Saat 01:44 |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
hele o figürlerle imkansyz....
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |