![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Malzemeler | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

muakkurt
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 15/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19  | 
  ![]()   Konu: X-11Gönderim Zamanı: 06/10/2007 Saat 14:15  | 

| 

Arkadaslar Merhaba,

Okudugum cogu makalede geciyo ama ne oldugunu bir turlu anlayamadim. X-11 nedir arkadaslar ne amacla kullanilir. N'olur biri bana yardim etsin... :(  | 
			|
      |  
 |
| 

freeman
    Üye  

Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 06/10/2007 Saat 14:29 | 

| 

Nerelerde okudunuz bilemiyorum ama X-11 Tamiyanin Krom-Gümüs boyasinin kodu.. Krom-Gümüs rengini boyamada kullanilir.. Cogu kisi, macun, dolgu, yada zimpara yapilan yüzeylerin dogrulugunu-pürüzsüzlügünü görmek amaciyla, söz konusu bölgeye metalik boya ile ön boyama yaparken bu boyayi kullanir..

| 
 |
      |  
 |
| 

muakkurt
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 15/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 06/10/2007 Saat 15:21 | 

| 

Freeman tesekkur ederim cevabin icin. X-11 i nerede okuduguma ait linki asagiya yaziyorum. Sence orada yazan X-11 ile senin yaptigin tanimlama aynimi? Ayni gibi anliyorum ama bide sen bak istersen.. Bu arada asagidaki link calismassa www.ozkanturker.com sitesindeki makaleler bolumunde metalik boyama adli makale.

http://ozkanturker.brinkster.net/makaleler/metal/index.htm  | 
 |
      |  
 |
| 

freeman
    Üye  

Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 06/10/2007 Saat 15:33 | 

| 

Evet ayni.. Pek dikkatli okumamissiniz sanirim, Ahmet Hoca´da Tamiya X 11 diye belirtiyor zaten ;)

Kolay gelsin..  | 
 |
      |  
 |
| 

muakkurt
    Yeni Üye  
  ![]()   Gönderim Zamanı: 06/10/2007 Saat 17:04 | 

| 

Tamamdir cok tesekkur ederim :)

| 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |