Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Academy 1/48 F-15DJ Aggressor | |
Yazar | Mesaj |
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Konu: Academy 1/48 F-15DJ Aggressor Gönderim Zamanı: 03/10/2007 Saat 21:49 |
Modele jet uçaklary yary?masy için ba?lamy?tym aslynda ama tembellikten bitirmek bugüne kaldy. Model hakkyndaki dü?üncelerimi yary?ma bölümünde ilgili ba?lyk (http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_posts.asp?TID=4289&PN=1) altynda ifade etmi?tim. Ondan sonra pek bir zorluk ya?amadym sayylyr. Boyama syrasynda bazy istenmeyen durumlar ya?adyysamda sabyr ve sinirlerime hakim olmam ile üstesinden geldim :) (Hele sonuncusunda modelin tam üstüne bir ?i?e ?effaf ye?il dökülüyorduki elim tamamen boya olmasyna ra?men modele bir damla bile damlamamy? olmasyny maket meleklerine ba?lyyorum). Her zamanki gibi ele?tirilerinize ve önerilerinize bana ilerisi için yol gösterici olarak açy?ym.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
oy61
Gönderim Zamanı: 03/10/2007 Saat 21:50 |
|
|
Hayat bos!!!
|
oy61
Gönderim Zamanı: 03/10/2007 Saat 21:51 |
|
|
Hayat bos!!!
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 03/10/2007 Saat 22:46 |
Ho? bir çaly?ma olmu?. Ellerinize sa?lyk. Y?in içinde pek çok model çaly?masy gibi tembellik olsada sonuçta "finish"e gelebilmek çok önemli.
Bence ini? takymlary hafif bir tonlamayy hak eder. E?er akrilik boya kullanyyorsanyz, çok az siyah boya alyn. Bolca su ile açyn. Sonra da ini? takymlaryna fyrçayla ?öyle bir damlatyn derim. Boya (aslynda daha çok su) detaylar arasynda kendili?inden dola?aktyr. Uça?yn üzerindeki panel eskitmeleriyle birlikte ho? bir hidrolik akynty görüntüsü verecektir. Yyi modeller, Tolga |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |