Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: HvKK 1/48 f-16 projesi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
jacko
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 208
Alıntı jacko Cevaplabullet Konu: HvKK 1/48 f-16 projesi
    Gönderim Zamanı: 27/09/2007 Saat 20:07

Tüm de?erli modelcilere merhaba

Bir süredir planlady?ym bir projeye ba?ladym ve adym adym ilerlemeye çaly?yyorum.Proje, toplam 12 f-16 filomuzdan her filoya ait bir uça?ynyn modelini yapmak bunun için kitleri yava? yava? toplamaktayym 5 adet modele daha ihtiyacym var onlary da temin edersem model sayysyny tamamlamy? olaca?ym kokpit resimlerini malesef net çekemedim uygun ve güzel bir çekim yapabilirsem hemen sizlerle payla?aca?ym 7 adet modelimden 4'üne, birbirine yakyn zamanlarda ba?ladym bu parti bitince kalan modellere ba?layaca?ym

Bu kitlere ekstra olarak ZOTZ decal'in 1/48 setini edindim. AYRES'in acesII fyrlatma koltuklaryny edindim çünkü hasegawadan çykan fyrlatma koltuklary bence fiyasko. ayryca CMK'dan MCID (CMK4189) ve f-16 EXTERYOR(CMK4188) setini edindim. bu set ankarada oldu?undan foto?raflaryny daha sonra yayynlayaca?ym ilk olarak 191. ve 192 filoya a?yrlyk veriyorum .192.filo Hasegawa F-16D, 191.filo Tamiya F-16CJ olacak CMK'nyn büyük hava giri? (MCID) parçasy biraz teviye ile sorunsuz oturuyor ve ben be?endim yalnyz biraz detay açaca?ym

Ylk foto?rafta ?uan devam etti?im kitler yeralyyor.Bunlaryn dy?ynda 2 adet hasegawa ve 1 adet Tamiya daha var(Aramaya ve almaya devam ediyorum bilginize!!!) onlary bu 4 uçak bittikten sonra sizlerle payla?aca?ym uçaklar bitmeye yakyn ayry ayry filo ba?lyklaryyla sizlerle payla?aca?ym umuyorum ki 191 ve 192 yakyn zamanda bitecek tekrar görü?mek üzere...

Düzenleyen jacko - 27/09/2007 Saat 20:12
IP
jacko
Üye
Üye
Simge

Alıntı jacko Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27/09/2007 Saat 20:13

F-16D'nin altyndaki resin parça yapy?tyrylmady?y için ayry durmaktadyr ilerlemeleri sizlerle payla?maya devam edece?im
IP
phantom80
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 503
Alıntı phantom80 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28/09/2007 Saat 06:26
ba?ar bey kolay gelsin umarym bitri?iniz fazla uzun sürmezde bizlerde yeni ?eyler kaparyz:)selamlar saygylar..
IP
cemdogut
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 402
Alıntı cemdogut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28/09/2007 Saat 08:58
Merhaba,
Ba?ar Bey kolay gelsin iddaly bir proje.Umarym en kysa sürede tamamlarsynyz bizde göz banyosu yapmy? oluruz.
Bir de ufak sorum olacak, zotz decalden yanly? hatyrlamyyorsam iki adet rescue/kurtar yazysy çykyyor di?erlerini nasyl halledeceksiniz. Sorumun asyl sebebi e?er bu decalleri kendiniz basacaksanyz, benim gibi decal basamayan arkada?lar için de basyp basamayaca?ynyz.:)
iyi günler...
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
IP
jacko
Üye
Üye
Simge

Alıntı jacko Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28/09/2007 Saat 09:21

Decal konusunda malesef bende yardym alyyorum. daha kendim bir decal üretmedim ancak zotz decalden 4 adet rescue/kurtar yazysy çykyyor di?er ülkeler için verilen decalin yazy kysmyny beyaza boyayyp fazladan verilen yazyyy buraya yerle?tirece?im bunun dy?ynda birkaç tanede de?erli büyüklerimizin yardymlaryyla edinmi? durumdayym
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide