Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yarışma ve Sergiler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Yarışma ve Sergiler |
Konu: Bodrum'da Model Uçak Sergisi | |
Yazar | Mesaj |
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Konu: Bodrum'da Model Uçak Sergisi Gönderim Zamanı: 09/09/2007 Saat 17:30 |
Arkada?lar. Biliyorum bu adam nerede dört aydyr ortalyklarda yok diyeceksiniz. Evlilik kulübüne katylma hazyrlylary yapty?ym için ve ev olarak yazly?y kullandy?ym için modellerden biraz uzak kaldym. Kasym gibi evlenip kendi evime atolyemi kurdu?um zaman yeni modellerlle kar?ynyzda olaca?ym.
Ama model üretemesek de bo? durmadyk. Mu?la ilinde oturan dört arkada? Bodrum'da mevcut maketleri kullanarak bir sergi açtyk. Verece?im linkden detaylaryny ö?renebilirsiniz. Foto?raflar elime ula?ty?y zaman buraya ayryca eklerim. http://www.turkiyeturizm.com/news_print.php?id=4672 |
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 09/09/2007 Saat 18:28 |
Tebrikler! Bu tür amatör giri?imleri görmek çok güzel.
|
|
Koray Fenman
|
|
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 10/09/2007 Saat 07:57 |
ejder abi tebrik ederim. hepinizin adyna çok sevindim.
|
|
SweetChild
|
|
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Gönderim Zamanı: 10/09/2007 Saat 08:20 |
Tebrik ederim. Umarym bu tip sergiler daha çok olur...
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Gönderim Zamanı: 10/09/2007 Saat 21:32 |
Ejder a?abey bu giri?iminiz nedeniyle sizi ve arkada?larynyzy tebrik ediyorum.Yn?allah sergi ile ilgili foto?raflary da burada görebiliriz.Ayryca Allah mesud etsin:)Selamlar ve saygylar..
|
|
ejdersozen
Üye Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
Gönderim Zamanı: 21/09/2007 Saat 19:20 |
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |