Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: kompresör acil | |
Yazar | Mesaj |
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Konu: kompresör acil Gönderim Zamanı: 05/09/2007 Saat 09:20 |
Arkada?lar merhaba.Neredeyse iki haftadyr forumu didik didik ediyorum.Pistole ve komp. kullanymy hakkynda.Bu ak?am okuldan eve dönünce sipari? verece?im.Verdi?im linkteki komp.i?imi görürü mü?Birde ye?enim için badger 350 serisi pistole aldym sizce nasyl bi model?Yardymcy olursanyz çom ama çok sevinirim.http://www.malzememarket.com/urun_fini_ciao_25_185_1_5hp_8bar_25_lt_depolu_kompresor_air_compressors.phpm Yukarydaki linkte yer alan alet..Fini ciao marka 1,5 bg ve 25 lt depolu...Selamlar saygylar
Düzenleyen phantom80 - 05/09/2007 Saat 09:24 |
|
Burak Öztan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
Gönderim Zamanı: 05/09/2007 Saat 13:15 |
Badger 350 bildi?im kadaryyla external mix. Yani tabancanyn içine boya nüfuz etmedi?i için temizlemesi vb i?lemler kolay oluyor. Geni? yüzey boyamada hyzly i?lem için fena de?il gibi. Ben de mi alsam diye dü?ünmüyor de?ilim açykçasy.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |