![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Gemiler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sunaytuna
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/08/2007 Saat 23:16 |
Maketler ile ilgim çok fazla.. tamamen amatör amaçly ba?ladym bu i?e her makette yeni ?eyler ö?renerek devam ettim. buradaki arkada?laryn projelerine bayyldym.. bende bir resim ekleme istedim geçen haftalarda u?rta?ty?ym bir model U.S.S. seratoga uçak gemisi ölçe?i 1.548 gibi bir?eydir revell marka.. 3 günde bu eser çykty umarym ilginizi çeker.yorumlarynyzy ve bana katky yapabilecek bilgileri bekliyorum.. te?ekkürler
Sunay Tuna resimler: genel yandan görü? ![]() ana kule ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Maketlerinizi bitirmek için acele etmeyin.
3 gün böyle bir maket için az bir süre. |
|
![]() |
|
sunaytuna
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
acele etmedym zaten.. butun bunun yle ugrastym ys olmayynca.. yapylyyor.. bu maket cabuk byten turedn cunku guverte ayryntysy cok fazla deyl dyger kalyonlar gyby... zaten byr daha bu tarz byr sey yapacagymy dusunmuyorum.. olceklery buyutmek lazym byraz..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |