Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: Leopard 2 A6 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
Spidey
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 13
Alıntı Spidey Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/08/2007 Saat 18:28
Leopard 2 A6'nyzym bitmi? halini fotolardan gördü?üm kadaryyla çok be?endim... Ellerinize sa?lyk. Eskitme olarak gövde üstündeki (arka bölüm) egzos çyky?laryny siyah kuru pastel veya toz boya ile biraz is görüntüsü verecek ?ekilde kirletebilirsiniz(naçizane bir tavsiye, 10 yyllyk bir tankçy subay olarak)... Bu arada ben de dört gözle yeni Leo2A4 lerimizi bekliyorum. Gelince referans olabilirim isteyenlere...
IP
Jolly Roger
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2436
Alıntı Jolly Roger Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/08/2007 Saat 09:00
Pi?mi? a?a syk syk su katarym, hiç de zararyny görmedim. A?yna göre de?i?ir, mesela tavada yumurta pi?ti?i syrada az miktar su ilavesiyle daha rahat çykar tavadan...
Consume Ergo Sum
IP
europho.to
Üye
Üye

Gönderilenler: 156
Alıntı europho.to Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/08/2007 Saat 09:14
Pismis asa su katilabilir, soguk su katilmasi bozar, kaynar suyu korkmadan katabilirsiniz :P ciddiyim.
IP
ardeth
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1368
Alıntı ardeth Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/08/2007 Saat 09:57
Orjinalini yazan: Jolly Roger

Bence gayet iyi. Sava? açacam bu eskilik meraklylaryna sonunda. Yahu adam istedi?i gibi yapsyn modeli ne var? Dünyada her?ey kyryk dökük ve pis mi? Sürekli aktif görevde olan, çamurda yatyp, bakymy yapylamayan alet eskir de bunlar zaten iyi bakylan araçlar. Ayryca eskitme ile kirletmeyi kary?tyrmayalym reja ederim. Kir her zaman olabilecek bir?ey. Çamuru da olur tozuda ama bu modelde zaten var( ya da benim gözüm öyle görüyor). Çamura girmi? gibi de?il belki ama gayet ve kullanymda olan bir araç kadar pislik var palet üzeri ve teker aralarynda. ?ehirde ya da üste olan bir araç kadar i?te. Ayriyeten bir ortamdan ba?ymsyz betimlenen yer aracy modellerinde ceo?rafyadan olu?an pislik abartylmasy çok da manaly gelmiyor.

Kesinlikle katylyyorum. Ben de eskitmeye meraklyydym. Ama askere gidip ortamy görünce i? de?i?ti tabii:) modern tanklary pek fazla eskitmemekte fayda var. Çünkü her hafta bakymdan geçirilen, temizlenen ve hatta yykanan araçlar. Sn Spidey'nin belirtti?i üzere egzos çyky?lary ile birlikte paletleri sadece kirlenen ve tozlanan yerleri.

Düzenleyen ardeth - 17/08/2007 Saat 10:05
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
IP
europho.to
Üye
Üye

Alıntı europho.to Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/08/2007 Saat 10:09
Spidey'in mesajini kacirmisim :) "Gelince referans olabilirim isteyenlere... " geldiginde soyle etraflica bir walkaround cekme imkanimiz olursa ben talibim referans fotograflarini cekmeye.
IP
Spidey
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı Spidey Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/08/2007 Saat 18:33
Sayyn europho.to, tanklarymyz geldi?inde foto?raflamanyz için size yardymcy olabilir miyim bilmiyorum ama emin olun isteyen tüm herkese güzel fotolar çekip buradan yollayabilirm...
IP
cemdogut
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 402
Alıntı cemdogut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18/08/2007 Saat 10:38
Merhaba,
foto?raf yollamanyz mümkünse çok sevinirim.
iyi günler...
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
IP
europho.to
Üye
Üye

Alıntı europho.to Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20/08/2007 Saat 11:00
tanklar gelince konusuruz, yardimci olabilirseniz ne ala, olmazsa sizin fotolari bekleriz. sevgiler.
IP
Jolly Roger
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2436
Alıntı Jolly Roger Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20/08/2007 Saat 11:37
Orjinalini yazan: europho.to

Pismis asa su katilabilir, soguk su katilmasi bozar, kaynar suyu korkmadan katabilirsiniz :P ciddiyim.

Ben de...:}
Consume Ergo Sum
IP
torabora
Üye
Üye

Gönderilenler: 388
Alıntı torabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27/08/2007 Saat 21:36
Tanky biraz renklendirmek amacy ile sadece toz pastel çaly?masy yapyp aracy tamamladym,aracy boyarken önce paternine göre çaly?tym ama sonra kendimden biraz ekleme yaptym..
Yyi Maketler
elime biraz daha kolay ve çabuk bitecek maketler alacam malum gece nöbetlerimiz ba?lady.
Tora Bora

IP
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma