![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
raptor
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29/07/2007 Saat 19:51 |
Arkada?lar uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba,
Y? yo?unlu?u nedeniyle ve yazyn gelmesiyle maket yapymyna biraz ara vermi?tim. Tabi bu arada motor meraky benide sardy ve kendime motor aldym. Ancak sonuçta ilk göz a?rym olan maket yapmaktan asla vazgeçemezdim ve bende motosiklet maketi yapmaya karar verdim. Y?te kar?ynyzda gerçe?inide almayy dü?ündü?üm Yamaha Virago. Nedense bu motora kar?y inanylmaz bir ilgim var. Tamiyanyn bu modeli yapym olarak inanylmaz keyifli. Ancak yan çantalar beni zorlady. Sonuçta yan çanta benim tasarymymdy ve gerekli malzemeleri bulmak, bunlary birle?tirmek biraz zordu ama bitince gözüme güzel göründe. Maket hakkynda yorumlarynyzy bekliyorum.. Galeri kysmyna bir model daha gitti... devamy en kysa zamanda....Görü?mek üzere.... ![]() ![]() IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Do?u? ellerine sa?lyk...
Ben de diyordum yaz geldi Do?u? maketleri serdi :D Me?ersem ilgi alanymyz de?i?mi?... Bir ara u?rayayym da kendisini yakyndan inceleyeyim... Bu arada Hummer'lar ne oldu ??? ;P Tolga |
|
Back !...
|
|
![]() |
|
maksimizasyon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
![]() ![]() ![]() |
çok ho?uma gitti. en kysa zamanda bir tane yapayym.
|
|
![]() |
|
raptor
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler Tolga abi,
Hummerlar bitti ufak tefek rütu?lar var onlary bitirince siteye resmini koyacam. Tabi birde syrada btr var. Ona ?öyle güzel bir diorama lazym.... Yakyt tankynda alev görüntüsü için airbrush beni biraz zorlady. En sonu kabus oldu. Parlak vernik atynca alt kysymlarda çatlama oldu. Çok belli olmady?y için düzeltme yapmadym. Yani ilk görenler decal zannedebilir. Çantalarda oldu?u gibi kesinlikle el yapymydyr. Bu arada deri dö?eme için Arçelik 2006 ajandalaryny kullandym. Karton kysmyny dikkatlice kesince geriye çok güzel deri kysmy kalyyor. Kesinlikle tavsiye ederim... |
|
![]() |
|
FunXteR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/11/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 57 |
![]() ![]() ![]() |
Harika olmu? ,bravo
|
|
![]() |
|
z edition
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
![]() ![]() ![]() |
depoya biraz zympara atyp boyaya yapy?an o kyl tüy toz benzeri yabancy maddeleri temizleseydiniz birde clear parçalary neden boyamadynyz sinyaller arka stoplar detaylary eksik kalmy? ke?ke yapsaydynyz ama onun haricinde çok ?yk olmu? elinize sa?lyk
Düzenleyen z edition - 09/08/2007 Saat 09:36 |
|
![]() |
|
europho.to
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize saglik, o olcekte bir motorda alev deseni, fikir olarak bile yeterince meydan okuyucu. tebrikler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |