Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: Acil satylyklar | |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Konu: Acil satylyklar Gönderim Zamanı: 13/08/2007 Saat 12:38 |
Arkada?lar acil satylyklar bunlar.kitlerin kutulary açylmy? olmasyna ra?men hiç bir parçasy çerçevelerinden ayrylmamy?tyr.Sadece F-4 ün kokpit yan duvarlary ve hava alyklaryndaki bo?luklar macunlanmy?tyr ama çerçevelerinde duruyoarlar hala.Ücretleri posta havalesi ve ziraat bankasy hesabyma yatyrabilirsiniz.kitleri isteyenler benle bir an önce irtibata geçsinler zira çar?amba günü ak?amüstüne do?ru ayrylyyorum eski?hirden.1 buçuk 2 hafta yokum.Modelleri isteyenler özel mesajdan ula?synlar bana.Herkese iyi modeller.... Revell 1/72 C-160 Transall 40 YTL(satyldy) Revell 1/72 F-4 F Phantom 20 YTL Revell 1/48 B-25 J Mitchell JAF 40 YTL [IMG">http://i26.photobucket.com/albums/c102/pilotcuk/th_Lil198.jpg" /> Düzenleyen pilotcuk - 17/08/2007 Saat 10:12 |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |