![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
dimitri
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/05/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 78 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09/08/2007 Saat 23:17 |
Merhaba arkada?lar migimi bitirdim fakat fyrçayla çift kat boyady?ym için bazy sorunlary var,vernik atynca gecer diye dü?ünüyorum.Öncelikle pistte duran eskitilmemi? bir 15 olacak bu yüzden mat my parlak my vernik kullanyyym?bir de verni?in sararmasyndan korkuyorum ne dersiniz?yardymlarynyz için ?imdiden sa?olun.
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Bendeniz Korede kullanylan F-86E yapty?ymda silver rengini kullandym.Humrolun Gloss verni?i atyp dekallerinide yapy?tyryldyktan sonra,Humrolun Satin Gloss verni?ini kullanarak fini?i sa?ladym......Diyeceksinizki neden Satin Gloss bu uça?yn yapym a?amasyny gösterirken (Eski Ankara Maket Toplulu?u Sitesinde)Bazy modelciler beni uyarmy?lardy matt vernik silver rengi grile?tirdi?ini ve Satin Gloss kullanmamy söylediler.Ehhh Haliyle model buraya kadar geldi arkada?laryn sözüne uydum ve güzel bir eser çyky verdi.?imdi sararma konusuna gelince. Dedi?im gibi Humrolun Gloss ve Satinn Gloss kullandym hatta Askeri araçlarada Matt Kullandym Hiç birindede Sararma etkisi görmedim.Tecrübeyle anla?ylmy? olarak Bence Humrolu deneyiniz derim.
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Mig'iniz Çyplak metal rengi mi? ?ayet öyleyse bence vernik atmayyn bile. Ya da atacaksanyz da 2000 civary bir zympara ile hafifçe üzerinden geçerek "sorunlar"ynyzy düzeltip atyn. Aslynda size tavsiyem, hele fyrça kullanyyorsanyz Gunze'nin silinerek parlatylan metaliklerinden kullanmanyz yönünde olacaktyr. Fyrça ile çok rahat kullanylyr zira ilginç bir yo?unlukta oldu?undan fyrça izi byrakmadan yüzeyi kaplyyor. Öncesinde bir astar atmak sa?lykly olacaktyr tabii. Fekat sakyn ola ki mat bir renk atmayyn zira ince bir boya oldu?undan altyndakinden etkileniyor. Kolay gelsin.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Testors'un "Sealer for Metalizer" ürünü bu i?ler içindir.
Tavsiye ederim. |
|
![]() |
|
dimitri
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/05/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 78 |
![]() ![]() ![]() |
migimin syrty kyrmyzy göbe?i metalik renk.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |