Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: yardym..... | |
Yazar | Mesaj |
guderian
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/01/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Konu: yardym..... Gönderim Zamanı: 04/08/2007 Saat 23:41 |
herkese selam!!bakla paletleri yapy?tyrmak için revell'in yapy?tyrycysy uygunmudur?elimde bu varda!donma süresi uygunmudur? yada ne tavsiye edebilirsiniz??imdiden te?ekkürler...
|
|
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Gönderim Zamanı: 04/08/2007 Saat 23:54 |
önce bakla paletleri maske bandy üzerinde biraraya getirin. aracyn bir tarafyna yetecek kadar baklayy bu ?ekilde tamamlayyp modele yerle?tirin. daha sonra revelin yapy?tyrycysyny baklalaryn birbirlerine temas eden yerlerine azar azar uygulayyn. yapy?tyrycy kuruyana kadar palete istedi?iniz ?ekli verin. (örne?in a?yrlyk etkisiyle a?a?y sarkan palet kysymlary) kuruduktan sonra maske bandyny çykaryn.
ben bu i?lemi aracy boyadyktan sonra yapyyorum. aslynda baklalary boyayyp maske bandy üzerinde yukaryda anlatty?ym ?ekilde araca uyguladyktan sonra revel yada ba?ka marka plastik yapy?tyrycy ile de?ilde az miktarda japon yapy?tyrycy ile yapy?tyrmak daha sonrada eskitmesini yapmak daha kolay. kolay gelsin. Düzenleyen panzerjager - 05/08/2007 Saat 11:34 |
|
guderian
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/01/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 05/08/2007 Saat 10:56 |
verdi?in bilgiler için te?ekkürler...!bu maske bandy iyiymi?....:D
|
|
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Gönderim Zamanı: 05/08/2007 Saat 16:11 |
bu arada model nedir ipucu var my? :))
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |