![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
utku
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin , ba?ynyz sa?olsun arkada?lar.
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkürler arkadaslar..
|
|
![]() |
|
FunXteR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/11/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 57 |
![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin,Arkada?lar ikinizinde ba?ynyz sa?olsun;
|
|
![]() |
|
baraneng
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
ba?ynyz sa?olsun... Allah sizlere sabyr versin
|
|
Aha... cama yapy?tyrycy damlady
|
|
![]() |
|
skytrain
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin mekanlary cennet olsun Yn?allah
|
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Ba?ynyz sa?olsun sevgili Emre ve sevgili Freeman, mekanlary cennet olsun.
|
|
![]() |
|
ACHTUNG PANZER
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
emre abi çok ho? görünüyo bilitz valla canym çekti yaw
|
|
AFRYKA KORPS
|
|
![]() |
|
Predator
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Ba?ynyz sa?olsun.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Epeydir sesim çykmyyor ama aslynda 8 tane projeyle a?yr a?yr u?ra?yyorum, özel hayatymyn çalkantylary durulaca?yna artty?y için buraya pek bir ?ey koymak mümkün olmady. ?u yyl artyk kazasyz belasyz bitse de 2008 iyi bir sene olsa diye umuyorum.
Son kabinin içini boyuyordum, vs. Kabini de toparladym, kasayla gövdeyi önce Gunze Sangyo Panzer Color Set2'deki Dark Yellow (Koyu Sary) rengiyle boyadym, sonra birle?tirdim. Kabinin de düzgün birle?ip kurudu?undan emin oldum, önce altyny, sonra resimdeki gibi kapylary ve tavanyny boyadym. Boyanmayan yerlere ince parçalar gelecek, boya faslynda sakarlyk eder kyrarym diye onlary en sonra byraktym. ![]() Bu a?amadan sonra ince parçalary da takyp Dark Yellow ile boyamayy bitirdim. ?u an dolapta bekliyor, bugün yaryn Gunze'nin setindeki ye?ille kamuflajyna ba?layyp tekerlerini toplayaca?ym. 2 haftaya bitece?ini umuyorum ama bakalym, kysmet. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Kamyonu hazyrlady?ym Armorama'daki ortak projenin Kasym sonu itibariyle bitmesi sebebiyle dolaptan çykartyp ona yo?unla?maya karar verdim.
Koyu Sary ile boyamasy tamamen bitip kurumu?tu. Bunun üzerine plandakine benzeterek ye?il parçalary kondurmaya karar verdim. Gunze Sangyo Panzer Colors Set 2 içinden çykan ye?ili Badger 100G marifetiyle kamyona uygulamaya ba?ladym. Ylk olarak kasanyn tek bir yanynda denedim: ![]() Sonuç gözüme kötü gözükmeyince bütün kamyonu serbest elle boyadym. Sonrasynda ise ye?ilin sary üzerine syçrady?y bölümleri düzeltmek amacyyla rötu?lama yaptym. ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Bunlar da kalan resimler. Çok fena olmady gibi.
![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
![]() Bu da son resim. Sonraki a?amalarda lastikleri takyp aya?a kaldyryp vernikleme ve eskitmeye geçece?im sanyrym. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Oldukça güzel duruyor Karde?.Tamda en Zevkli bölümede gelmi?sin.Hadi Kolay gele...Bitsin artyk bu Blitz...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Emre eline sa?lyk, bence kamuflaj çok güzel olmu?. iyi günler... |
|
do?ru yabancy model olaca?yna, yanly? Türk modeli olsun...
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
güzeeeelllll. olay budur. bir de eskitme yaapty?yny görsek.
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Kamuflaj çok güzel olmu?.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
bu araç 2007 kasymyna my yeti?ecek yoksa 2008 kasym sonuna do?ru biter mi??
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Araç 6 aylyk üretim süresinin sonuna geldi?inde biti?e ula?ty. Çok eskitme yapmaya yine elim varmady, özellikle kamuflajy tozla çamurla çok kapatmak istemedim. Gerçi hala biraz daha tozlanabilir.
?imdilik kenara kaldyryyorum ama branda yapmak için düzgün bir yöntem bulursam arkasyny yüksek branda ile örtmek planlarym arasynda. Kitin tek falso yany tekerleri kaldy. Çatlamaya ba?ladyklary için çok bir ?ey yapamadym. Bir de evi ya?malayan 9 ya?yndaki velet bunu alyp evde 2 tur atty?y için çatlaklar iyice açylmy?, o yüzden üstlerindeki fazlalyklary temizleyemedim (byçakla zorlayyp çeki?tirdikçe çatlaklar açylyyor). Zaten normalde bile zor temizleniyor. Sonraki kamyonda paraya kyyyp rezin teker mi alsam diye dü?ünüyorum (de?er mi tarty?ylyr,tekerler kargo dahil kitin 2 katy fiyata geliyor, böyle de öyle de olmuyor). Yorum ve ele?tirilerinize açyktyr, bunun için geç olsa bile Haziran 2008'e kadar bir de Mercedes L-3000 yapaca?ym onda dikkate alyrym. Buyurun efendim bitmi? resimleri: ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |