Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Gemiler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Gemiler |
Konu: kalender vapır | |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Konu: kalender vapır Gönderim Zamanı: 29/10/2005 Saat 08:32 |
elimdeki kalender vapurunun bi bölümünü babam bitirdi ve bana bıraktı.tabi bende gemi ypmadığım için modele kalkışmak istemiyorum bende tban boyasını attım ama yapabilirmiyim belemiyorumm.yardım etmek isteyen var mıı???ortaklaşa bi çalışma da olabilir....
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
kudret kaptan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Gönderim Zamanı: 29/10/2005 Saat 19:02 |
Tam yerine düştünüz.
Bu gune kadar yaklaşık 15-20 tane Kalender yapmış birisi olarak.Size nasıl yardımcı olabiliriz. |
|
Kudret ALTINKESER
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 29/10/2005 Saat 20:28 |
Ya aslında hayatımda hiç gemi modeli yapmadımm.bu yüzden modeli batırmak istemiyorum.modelin ayrıntı detaylarını nasıl yapıcağımı ve tam boyamasının planları tarzında bir şey yollarsanız çok sevinirim.bi de zaten modelde ölçekyok nasıl oldu bende bilmiyorum.internetten indirilen fotoları fotokopiyle büyüttü babam ve modele başaldı.hazır parçalar satılıyormu.çok fazla uğraşmak istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
kudret kaptan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Gönderim Zamanı: 29/10/2005 Saat 22:08 |
Kalender'in orjinal boyu 46.40 m.
eger elinizdeki model'in govde boyu 46.5 cm ise 1/100 olcektir. Her turlu parcaı da mevcuttur. http://www.tersanemodel.com/kalender/kalender01.html adresinde kalender'in resimleri mevcuttur. selamlar |
|
Kudret ALTINKESER
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |