Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: yolcu uçaklarynda motor birle?me izleri | |
Yazar | Mesaj |
Berko
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/05/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Konu: yolcu uçaklarynda motor birle?me izleri Gönderim Zamanı: 13/07/2007 Saat 00:04 |
selamlar
oldukca kafa patlatmama ra?men özellikle yolcu uça?ynda deneyim sahibi olan abilerime dany?madan yapamayaca?ymy anladym.yolcu uçaklaryn motorun iç kysmyndaki birle?me izlerini nasyl yok edebilirim.macun kullanyyorum fakat iyi zympara yapamady?ym için sonuçlar iyi olmuyor.arty motoru kapatyrken önceden turbinleride takmak gerekti?inden nasyl bir yöntem izlemeliyim. ?imdiden te?ekkürler |
|
Berk O?uzülgen
Airliner Modeller |
|
Onur
Üye Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
Gönderim Zamanı: 13/07/2007 Saat 16:40 |
?u ba?lykta anlatmy?tym, ?u an üzerinde çaly?ty?ym motorlary da ayny ?ekilde yapyyorum;
http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_posts.asp?TID=4223 Motor giri?lerindeki birle?me izleriyle u?ra?mak çok zahmetli oldu?u için buralara dokunmazdym eskiden, bu sefer ?öyle bir yöntem izledim, pallerin boyamasy-dekal i?leri bittikten sonra resimdeki gibi maske bandy yapy?tyrdym; Daha sonra bu bantlary ince makas yardymyyla resimdeki gibi kestim, i?lem sonunda çekip çykarmamy kolayla?tyrmasy için küçük bir uç byrakyyorum; Bantlaryn motora yapy?mamasy için palleri, arka taraflaryna japon damlatarak yapy?tyrdym ve motoru kapadym. ( Bundan önceki uygulamamda pallerin yanyna yapy?tyrycy sürme gafletinde bulundu?um için maske bantlary motora ve pallere yapy?arak motoru mahfetmi?ti.) Maske bantlaryna zarar vermeden, yuvarlady?ym zympara ka?ytlary ile tesviyesini yaptym, boyamasyny da yaptyktan sonra maske bandyny çekip aldym, bugüne kadar yaptyklarymyn en iyisiydi; |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |