Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Phantoms Phorever | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler : Phantoms Phorever |
Konu: F-4E 2020''TERMYNATÖR 7.AJÜ -171.(KORSAN) | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 10/07/2007 Saat 16:15 |
"PAYLA?IMIN" olmady?y bir yerde zaten bu kadar insan bulunmaz, di?er yandan "alçakgönüllü?ün" (alçakgönüllülü?ün) olmady?y yerde kimseye ula?ylamaz.
Hem burada fazla insan var hem de özel mesaj yöntemiyle de olsa ki?ilere yöneltilen her soru bilgileri dahilinde cevap buluyor mümkün mertebe. Üretim konusu da derin bir konudur, ayry ba?lyk gerektirebilir. Milat konusu beni a?ar, cevaby da ancak bir kaç ki?i hakkyyla ve do?rusuyla verebilir. (Harcanan eme?in kar?yly?ynda maket de?erine yakla?my?, böyle üretime ben de varym.) |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 10/07/2007 Saat 18:18 |
Orjinalini yazan: gokhaneren
Modelsitesi.com modelcili?in milady olmasa gerek, ''''bilmem kaç yyldyr''''sanal alemde olabilir.Sanal alem çok geni? ,bilgi çok da?ynyk, nerede hangi bilgiye ula?abilce?inizi bazen kestiremeyebiliyorsunuz... Ynternetteki Türk modelcili?in milady Modelciler.org'dur. Modelsitesi, Modelciler.org'un kapanmasyndan sonra mevcut içeri?in, toplulu?un ve birikimin kaybolmamasy için kurulmu? olup ?u an internette faaliyet gösteren genç sitelerin tamamynyn çyky? noktasydyr. Kysacasy teknik bilgi vesaire için forum sahibi bir yapyyla ana kaynak ve çyky? noktasydyr. Rafine bilgi edinilebilecek dergi formatynda belli sitelerde mevcuttur, bunlar www.özkanturker.com (ki kendisi modelciler.org'un kurucusudur) ve www.modelistan.com dur. Bu sitelerin haricinde iki tip site çe?idi vardyr. Bunlaryn ilk bölümü ?ehir ismiyle anylan modelcilik siteleridir. Lokal faaliyetler vesaire açysyndan Türkiye'de modelcili?in tanytymy açysyndan oldukça ba?aryly ba?langyçlar yapmy?lar ve yapmaktadyrlar. Henüz i?in ba?ynda olmalary nedeniyle bazy aksaklyklar mevcuttur ama zamanla bu problemleri de a?acaklardyr. Bu tip sitelerin ço?almasynda fayda vardyr, örnek vermek gerekirse forumdaki gidi?ata bakarsak bir sonraki siteyi Denizli'li modelciler açacak potansiyele sahiptir. Ykinci kysym siteler tepki siteleridir, motto olarak "payla?ym" ve "Türkiyedeki modelcili?in geli?mesi"ni öne sürmelerine ra?men kurulma sebepleri modelsitesi'nin içinde zihniyet olarak barynamamalarydyr. Bu kysa brieften sonra Fantom hakkynda fyrça ile ba?aryly bir i? çykardy?ynyz yorumunu yapabilirim. E?er boyama konusunda arkada?laryn belirtti?i düzeltmeleri de yapacak olursanyz çok daha do?ru bir 2020 replikasy olacaktyr. Korsan filonun tarafymdan yapylmy? iki modeli galeri sayfalarynda mevcuttur, bir göz atynyz. Düzenleyen Ares - 11/07/2007 Saat 02:16 |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
gokhaneren
Üye Kayıt Tarihi: 26/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
Gönderim Zamanı: 10/07/2007 Saat 18:46 |
Orjinalini yazan: copilot_clumsy
"alçakgönüllü?ün" (alçakgönüllülü?ün) Orjinalini yazan: copilot_clumsy
(Harcanan eme?in kar?yly?ynda maket de?erine yakla?my?, böyle üretime ben de varym.) Te?ekkür ederim. Orjinalini yazan: Ares
Bu kysa brieften sonra Fantom hakkynda fyrça ile ba?aryly bir i? çykardy?ynyz yorumunu yapabilirim. E?er boyama konusunda arkada?laryn belirtti?i düzeltmeleri de yapacak olursanyz çok daha do?ru bir 2020 replikasy olacaktyr. Te?ekkür ederim,denerim. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |