Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Ahşap Modeller : Malzemeler |
Konu: Vernik | |
Yazar | Mesaj |
modelci23
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08/10/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: Vernik Gönderim Zamanı: 05/07/2007 Saat 22:49 |
Üstadlar kolay gelsin herkese
Ben forumlar da biraz ara?tyrma yaptym fakat bu vernik i?ine bi çözüm bulamadym.Fyrça ile enamel boya atty?ym modelime nasyl ve hangi vernikleri kullanmamy öneririsiniz mat vernik parlak vernik öneri ve uygulamalary neler olabilir? yardymcy olursanyz sevinirim.. te?ekkürler |
|
maksimizasyon
Üye Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Gönderim Zamanı: 05/07/2007 Saat 23:38 |
yapty?ynyz modele göre vernik de?i?ir. diyelimki bir araba yaptynyz. araba pyryl pyryl olur. son katy parlak vernik atarsynyz. diyelimki sava? aracy yaptynyz. araç parlamaz tabiki. o zaman son katy mat vernik atarsynyz. ama dekal yapy?tyrmadan önce her zaman parlak vernik atylyr. bu sayede dekalin parlamasy önlenir. tabancanyz yoksa marshall colorworks sprey verni?i öneririm. ben gayet memnunum.
|
|
modelci23
Gönderim Zamanı: 06/07/2007 Saat 00:13 |
Te?ekkür ederim cvp için.ben Fw-190 uçak maketi yapyyorum revell in. marshall colorworks sprey vernik acaba parlak my mat my???..bir de yapmak istedi?im ?u parlak vernik atyp ardyndan decal ve yine parlak verNik ve son olarak mat vernik atmak istiyorum...Bu yüzden marka belirtirseniz sevinirm te?ekkürler saygylar
|
|
gokhaneren
Üye Kayıt Tarihi: 26/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
Gönderim Zamanı: 06/07/2007 Saat 10:11 |
Ben hem parlak hem de mat vernik olarak DUPLYCOLOR u kullanyyorum.Oldukça memnunum...
Çok iyi çalkalamazsam damla atyyor bazen ama iyi çalkalayarak bunu a?abiliyorsunuz. Ayryca modeli bitirdikten sonra parlak verni?i atyp dekallerin iyi yapy?masyny,hava bo?lu?u kalmamasyny sa?lyyorum.Dekalleri ekledikten sonra tekrar parlak vernik de?il de mat y atyyorum.Ne zaman parlak verni?i atsam kendi kendime ; ''Bu alet nasyl matla?acak mat vernikle ''diye soruyorum... Gerçekten duplicolor un iki verni?inden de oldukça memnunum... |
|
modelci23
Gönderim Zamanı: 06/07/2007 Saat 19:16 |
çok te?ekküerler gökhaneren bey
sa?olun cvp için..Acaba bu DUPLYCOLOR u nereler de bulabiliriz. Sanayi bölgelerin de mi yoksa normal boya satan yerlerden mi? Ylginiz için te?ekkür ederim..saygylar |
|
gokhaneren
Üye Kayıt Tarihi: 26/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
Gönderim Zamanı: 06/07/2007 Saat 19:28 |
Koçta?larda,resim malzemeleri satan büyük kyrtasiyelerde örne?in Ystanbuldaysanyz kabalcy kitabevinde var...
Belki bazy yapy marketlerde de olabilir... |
|
modelci23
Gönderim Zamanı: 06/07/2007 Saat 19:48 |
Te?ekkür ederim gökhan beyi iyi çaly?malar saygylar
|
|
maksimizasyon
Üye Kayıt Tarihi: 01/09/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Gönderim Zamanı: 06/07/2007 Saat 19:52 |
Orjinalini yazan: modelci23
Te?ekkür ederim cvp için.ben Fw-190 uçak maketi yapyyorum revell in. marshall colorworks sprey vernik acaba parlak my mat my???..bir de yapmak istedi?im ?u parlak vernik atyp ardyndan decal ve yine parlak verNik ve son olarak mat vernik atmak istiyorum...Bu yüzden marka belirtirseniz sevinirm te?ekkürler saygylar bendeki parlak. mat versiyonu var my bilmiyorum. mat verni?i tabanca ile atyyorum. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |