Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: Satylyk muhtelif çap ve ebatta kitler | |
Yazar | Mesaj |
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Konu: Satylyk muhtelif çap ve ebatta kitler Gönderim Zamanı: 14/06/2007 Saat 20:10 |
A?a?ydaki kitleri artyk yapmaya vakit bulamady?ym için satyyorum:
Hasegawa 1/48 Mitsubishi F-2A 40 YTL Revell 1/48 Eurofighter (yeni tool, çok ufak bir parçasy eksik scratch yapylabilir, istenirse ben yaparym kiti alan için) 25 YTL Hasegawa A-4M Skyhawk+eduard zoom set 40 YTL Tamiya USS new Jersey+Gold medal photoetch seti 180 YTL Fujimi 1/72 A-6E TRAM intruder+eduard interior set(intaleri için)+eduard exterior set (italeri için)+neomega gru-7 resin koltuklar+eagle strike decals 90 YTL Academy 1/48 Mig-29A+Muhtelif Eduard setleri+cutting edge nozzle'lar+Aires cockpit set+Eduard Soviet missile set+propagtem çek AF dekalleri 90 YTL Eduard MirageIII Royal class limited production(posteri yok) 90 YTL Revell 1/48 B-1B+Eduard set+Cutting edge dekaller+cutting edge nozzle set 140 YTL Hasegawa 1/48 F-16 CJ Block 50 (Blok 50 parçalary alynmy?, A modeline convert edecek parçalar konmu?tur)+Eduard set+Aires A cockpit set+Aztec decals AZD4828 (Endonezya ve Ytalya) AF dekalleri 90 YTL Kitler zamanynda açylmy? sevilmi?, ok?anmy?tyr. :) Pazarlyk payy yoktur. Teslimat alycy ödemeli kargo ya da Be?ikta?/Maslak civary elden olabilir. Düzenleyen KaanX - 27/06/2007 Saat 11:31 |
|
Yeminli modelci
|
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 27/06/2007 Saat 11:32 |
Fiyatlary indirdim, beni bunlardan bunlary benden kurtaryn. :) Yoksa yapylmadan kalacaklar sonsuza kadar.
|
|
Yeminli modelci
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |