Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Jet Uçaklary Yary?masy Sonuçlary | |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Konu: Jet Uçaklary Yary?masy Sonuçlary Gönderim Zamanı: 20/06/2007 Saat 17:00 |
Yüksek katylymla ba?lamasyna ra?men fini? çizgisine ula?an üç model arasynda yapylan oylamaya istinaden syralama ?u ?ekildedir.
Birinci model: Nahit; F-100D Ykinci model; Burak; F-16 Üçüncü model: Gökkaneren; F-5A Jet Uçaklary Yary?masynyn sponsoru Markaland tarafyndan yary?ma birincisine Hasegawa E-24 00554 1:72 LANCASTER B Mk.III "DAMBUSTERS" yary?ma ikincisine Hasegawa JT-1 09101 1:48 P-38J LIGHTNING yary?ma üçüncüsüne Hasegawa D-7 00437 1:72 HH-60D NIGHT HAWK hediye edilen modellerin sahiplerine ula?tyrylmasy için ödül kazanan katylymcylaryn özel mesaj yoluyla açyk isim ve adreslerini tarafyma ula?tyrmasy gerekmektedir. Modelsitesi adyna katylymcylara te?ekkür eder, kazananlary kutlaryz. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Levent Basara
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 293 |
Gönderim Zamanı: 21/06/2007 Saat 09:12 |
Ne demi?ler. Türk gibi ba?la, Alman gibi devam et, Yngiliz gibi bitir. O kadar kutu açyldy. Bir sürü plastik parça foto?rafy gördük. Koltuklar, kokpitler falan. Ama nihayetinde 3 tane maket bitebildi. Bunun nedeni nedir diye dü?ünüyorum ve çuvaldyzy da 6 ayda anca Italeri 1/35 GMC kamyon bitirebilen biri olarak önce kendime batyryyorum. Acyk maymun i?tahlyyyz galiba...
|
|
I'd Rather Be Flying...
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 21/06/2007 Saat 10:52 |
Motivasyon sorunumuz var külliyen...
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Gönderim Zamanı: 21/06/2007 Saat 11:18 |
Maymun i?tahlylyk konusuna kesinlikle katylyyorum elimde 4 model var bir gün ba?yna otursam en az ikitanesi biter. birini ite kaka bitirdim iki haftadyr resmini çekemiyorum. Bu arada 1/144 ölçekli bir modele ba?ladym, dün bir Ferrari F-430 alyyordum (ki hiç araba maketi yapmadym) e?imin ?iddetle dürtmesi sonucu vazgaçtim :)
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 26/06/2007 Saat 20:02 |
O zaman yary?ma bitti diye bu ba?ly?y kapatmayalym. Yary?maya katylan arkada?lar en azyndan modellerini bitirip, bitmi? halini yayynlasynlar.
|
|
Koray Fenman
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |