Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Revell 1/48 F.1 Sopwith için... | |
Yazar | Mesaj |
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Konu: Revell 1/48 F.1 Sopwith için... Gönderim Zamanı: 22/06/2007 Saat 20:06 |
nasyl bir diaroma malzemesi tavsiye edersiniz. Efekt olsun diye zemin ebatlary uçak ebatlaryndan küçük (17x12 cm), çimen zemin üstünde ve duvara asylacak. Camel benim acemili?imi atty?ym bir imalat. Malesef mesajy bulamady?ym için nasyl bir?ey oldu?unu gösteremiyorum. Fyrsat bu fyrsat, küçük bir diyaroma çaly?masyna dönü?türmek istiyorum
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 23/06/2007 Saat 00:27 |
ben a?a?ydaki gibi bir gösteri panali üzerinde sergiliyorum. böylece altyndaki dekalleri de görünebiliyor.
iyi modeller. |
|
SweetChild
|
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 29/06/2007 Saat 16:57 |
Selam, zemini çimen olarak hazyrladym, ama hani, ?öyle malzemeler saçylmy? gibi bir havada yaratmak istiyorum. Birde ölçe?e göre zamanyn alet edevatlary nelerdir? Nasyl bir?eyler koyarsam mantykly olur veya bulabilir miyim? Nerelerden alabilirim (Yurtiçi tercih edilir)?
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |