Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Ucak ve tank profilleri icin grafiker araniyor | |
Yazar | Mesaj |
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Konu: Ucak ve tank profilleri icin grafiker araniyor Gönderim Zamanı: 20/06/2007 Saat 19:11 |
ABD ve Avrupa modelcilik piyasasinda faaliyet gosterecek yeni dekal ve modelcilik urunleri isim icin renkli ucak ve zirhli arac profilleri cizecek bir grafiker ariyorum. Is cogunlukla dekal ve resin urunlerin kullanim kilavuzlari ve dergilerde cikacak reklam materyallerinde kullanilacak renkli 3-view (ustten ve yanlardan) profillerin cizimini iceriyor. Eger bu konuda tecrubeli iseniz ve hobinizle ek bir gelir saglamak isterseniz lutfen bana kisa mesaj atarak calisma orneklerinizi gondermek icin e-mail adresimi isteyin. Ilgilenen arkadaslar lutfen en az 3 degisik renkli ucak profili calisma ornegini gondermeye hazir olsunlar.
Tesekkurler, Kursad A. Not: Ufuk, eger bu mesaj buraya uygun degilse uygun olan yere tasiyabilirsen sevinirim. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |