Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: M32 Recovery vehicle | |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Konu: M32 Recovery vehicle Gönderim Zamanı: 14/06/2007 Saat 19:49 |
Geçmi? zamanda almy? oldu?um bir kitti ?imdi yapym a?amasyna ba?lyyorum.Yürür aksam kolayca birle?tirildi.
deneme amaçly palet takyldy. Tora Bora |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 15/06/2007 Saat 02:11 |
Kyyamet kopacak diye vahy mi geldi?
Bi dur anacym. |
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 15/06/2007 Saat 08:14 |
Hehe Taryk abinin A?ustos'a kadar vakti var :D
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 25/06/2007 Saat 22:53 |
Evet arkada?lar nazarynyz hemen de?di i?ler patlady,tatil modu ba?lady,sycaklar geldi derken uzun süreçli modele benzedi.
Modelin üstünü putyyi ye?il kafa ile inceltip döküm görüntüsü vermek üzere sürdüm. ?imdi boya a?amasy için boyahaneye yani salona geçiyorum nasylsa evde kimse yok ya?asyn yazlyk. bu resme ne oldu be......anlayan varmy ? Tora Bora |
|
torabora
Gönderim Zamanı: 29/06/2007 Saat 00:27 |
Elimdeki gunze boya ile boyandy ?imdi fyrça ile siyah olmasy gereken yerler boyanacak.
Biraz tatil yapmaya hak kazandym 10 gün falan yazlyk arasy gelince devam etmeye çaly?acam. Tora Bora iyi maketler. |
|
torabora
Gönderim Zamanı: 20/07/2007 Saat 00:09 |
Herkese selamlar tatil sonrasy modele decal yapy?tyrma ve ince boya isteyen kazma kürek vs yerleri boyayarak devam ettim.Mat vernik atyp ya?ly boya yykama ve pastel çaly?masy yaptym,kalan vinç kablosunun çekilmesi aracyn üstüne yvyr zyvyr yükleme ve sonlandyrma i?ler bitince tekrar resimleyecem.
Yyi Maketler Tora Bora |
|
torabora
Gönderim Zamanı: 26/07/2007 Saat 22:50 |
Tekrar selamlar
Önce sigorta tellerinden halat yapmaya çaly?tym ama beceremeyince iple resimdeki gibi yaptym.Dragon figür setinden 3 adet tankçy figürü ile süsledim .Tankyn arka tarafyna yvyr zyvyrlary yerle?tirip biraz daha pastel çaly?masy ile tamamladym güzel ve de?i?ik bir kitti ?imdi bir alman yaparak Axis güçlerini arttyrmak lazym yapylabilecekler marder III stug III Tiger acaba hangisi? Tora Bora |
|
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Gönderim Zamanı: 26/07/2007 Saat 22:59 |
Çok güzel olmu?, iplerin ip oldu?u belli oluyor biraz ama fla?yn etkisi olmasa anla?ylmazdy..
Fla?syz çekim derslerinin ikinci bölümünü i?lemek gerekiyor sanyrym :) |
|
Kaank
|
|
torabora
Gönderim Zamanı: 26/07/2007 Saat 23:07 |
Tembel ögrenci modundayym bu sefer yazarakta çaly?alym
yazan çekirge ipi acaba önce sulu beyaz tutkal dan geçirip sonra boyasam daha my iyi olurdu? Selamlar Tora Bora |
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 26/07/2007 Saat 23:35 |
Nalburlarda (ki ben alman nalburu praktikerden buldum) 1 mm lik örme celik ipler oluyor.. Hatta sansli iseniz daha incesini bile bulabilirsiniz.. Biraz sert oluyorlar ama, ise yariyor yinede..
Flas görünümü cok degistiriyor, iyi isiklandirilmis bir ortamda cekilmis resimlerini görmek daha iyi olurdu ;) Elinize saglik.. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |