![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12/06/2007 Saat 15:10 |
Evet arkada?lar sormayy unuttu?um en önemli hususa geldik.
www.historex-agents dan sipari? verirken TÜRKYYE için belli bir synyr varmy? yani atyyorum 20 pound un altyna TÜRKYYE ye sipari? yollanmaz gibi? Sitede heryere baktym öyle bir ibare bulamadym, Lütfen yardym?????? Düzenleyen sadak ta?yyycy - 12/06/2007 Saat 15:11 |
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
Herhangi bir fiyat synyry yok diye biliyorum ancak benim sipari?im 20 paund üzerindeydi |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler.
ba?ka yorumu olan? |
|
![]() |
|
SolidSnake
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Ayny ?eklide benimki de 20 pound'un üzerindeydi. 6 günde kapyma geldi. Ynalyz inanylmaz bir shipping geçiriyorlar bilginize!!!
|
|
Silencer Whisper The Gun Shot
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Yani çok pahaly posta masrafy Historex den öylemi?
yoksa?Aydynlatmanyzy rica ederim. Düzenleyen sadak ta?yyycy - 12/06/2007 Saat 16:09 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |