Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Fennek | |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Konu: Fennek Gönderim Zamanı: 11/06/2007 Saat 12:24 |
1/72 Revell Fennek. Çekirdek yer gibi birle?en çok ?eker bir kit. Tek zorlayan yany camlary...ki ben de orada patladym. Pazar sabahakar?y maskelerini sökerken sa? ön cam içeri do?ru koptu heheheh. Çözüm de bulamadym bakalym ne olcek...
Zaygylar.... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
heydrich
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Gönderim Zamanı: 11/06/2007 Saat 14:31 |
Vaaay Karde? , artyk büyük Ölçek çaly?yyoruz anla?ylan:)
Güzel olmu? güzeeel... Cam i?i içinde ?öyle bi?ey uygulasan.:Kumbaradan Para çykarma gibi ?a?yya dooru salla , sonra oturunca syvy yapy?kany kenarlara fy?kyrt ve ööle byrak , kurur düzelir o kanymca... |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
Jolly Roger
Gönderim Zamanı: 11/06/2007 Saat 15:34 |
Camy cam de?il ki abi. Asetat levha vermi?ler ondan kesip arkaya oturdu?u kadar oturtuyorsun
Yani öyle tutmasyna imkan yok(dedim ya ak?am gider denerim oluverir ilk denemede). |
|
Consume Ergo Sum
|
|
Snake Eye
Üye Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 11/06/2007 Saat 19:38 |
Eline sa?lyk Yalym. Aracyn boyutlary elinde daha iyi belli oluyor. Hele de 3. fotoda, King Kong gerçek boyuttaki aracy tutmu? gibi bir hava var.
|
|
baraneng
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 12/06/2007 Saat 00:53 |
cam için bi öneri... çocuklar ta? atyp camy indirmi? dioramasy yap :)
|
|
Aha... cama yapy?tyrycy damlady
|
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 12/06/2007 Saat 03:58 |
Selam, e?er pipetten daha sa?lam bir cubuk bulup parçaya zarar vermeyecek bir siddetle vakum olayy yaratabilirsen parçayy tutup yapy?tyrabilirsin sanyrym (NE FYKYR AMA).
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
Jolly Roger
Gönderim Zamanı: 12/06/2007 Saat 10:47 |
Oha(diyece?im af buyrun) çok iyi fikir!!!!! Ben bunu deneyeyim.. Çok te?ekkür ederim hiç gelmemi?ti aklyma. En azyndan Tac gibi bir?eyle çubu?a tutturup denerim...
Çocuklar de?il de Syrplar ta? atyp indirmi? yapsam diyorum da o cam da inecek gibi bir?ey de?il. KFOR olacakty dekali de uygulayamady?ym için delirip byraktym. Belki ISAF yaparym. Tekrar te?ekkürler efenim... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
baraneng
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 13/06/2007 Saat 00:20 |
Orjinalini yazan: lterlemez
Selam, e?er pipetten daha sa?lam bir cubuk bulup parçaya zarar vermeyecek bir siddetle vakum olayy yaratabilirsen parçayy tutup yapy?tyrabilirsin sanyrym (NE FYKYR AMA). hocam mühendislik bitirdik galiba :) |
|
Aha... cama yapy?tyrycy damlady
|
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 15/06/2007 Saat 13:21 |
Orjinalini yazan: baraneng
Orjinalini yazan: lterlemez
Selam, e?er pipetten daha sa?lam bir cubuk bulup parçaya zarar vermeyecek bir siddetle vakum olayy yaratabilirsen parçayy tutup yapy?tyrabilirsin sanyrym (NE FYKYR AMA). hocam mühendislik bitirdik galiba :) Hayyr, mühendis de?ilim (hayallerim en azyndan öyleydi ama) istatistikçiyim. |
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |