Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Promodeler 1/32 Bf-109 G-2 | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 09/06/2007 Saat 02:10 |
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
alminaro
Üye Kayıt Tarihi: 04/02/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 09/06/2007 Saat 02:25 |
ares sen bu i?i manyak derecede iyi yapiyorsun ya walla seni bire bir çaly?yrken seyretmek isterim ya ama bizim gibi acemiye böyle bir fyrsat dü?ermi
|
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 09/06/2007 Saat 14:48 |
Hymmm...
Gövdealty arka taraflar iyi de ön taraflar? Yni? takymlarynyn arasyndaki bölge özellikle. Oradan artan kirler içeriden gövdealtynyn arka tarafyna kaçyyor. Tabii biri kalkyp da ön tarafy silip arkayy byraktyysa o ayry. :) Eksoz da biraz daha yo?un olsa sanki, ky? ?artlarynda hele fena my olur acep :) Ho? sen yine bir cinlik dü?ünüp milletin apzyny yine açyk byrakacaksyn ya haydi hayyrlysy :) Saygylarymla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
heydrich
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Gönderim Zamanı: 10/06/2007 Saat 18:00 |
Tamaaaam Aaabiii , bitmi? halini yary?mada gördüm.Çokta be?endim , amaaaa yapym a?amasyny izledi?imde senden tiskiniyorum:))))Kyskanyyorum , beline Odun'la vurasym geliyor...Ke?ke Yapym a?amasyna daha önce baksaydymda getirseydim Odun'u yanymda:))
Ellerine Sa?lyk.. |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
HAKAN OKAY
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/05/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Gönderim Zamanı: 11/06/2007 Saat 01:32 |
Bukadar kysa sürede inanylmaz.....harika bir çaly?ma..
|
|
TÜRK
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |