Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: lucky modelden sipari? iptali nasyl yapyl | |
Yazar | Mesaj |
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Konu: lucky modelden sipari? iptali nasyl yapyl Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 07:13 |
arkada?lar merhaba.dün ak?am lucky modelden academy frimasyna ait üç adet 72 lçek maket sipari?i verdim.ancak bunlardan birisini yanly?lykla bir yerine iki adet sipari? vermi?im.bunu nasyl bire dü?ürebilirim.ayryca lucky modelde herzaman tercih etti?im academy'ye ait ürünleri göremiyorum.sebebi ne olabilir:?
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 08:50 |
Selamlar,
MY ACCOUNT bölümüne girin. MY REQUEST menüsünü açyn, oraya Yngilizce olarak derdinizi yazyn. 24 saat içinde geri dönerler. Para iadesi yaparlar my bilmiyorum sanyrym biraz daha zor. Ben genelde ürün bedelini "Store Credit" olarak kullanyyorum, yani bir nevi pe?inat vermi? gibi çevirip sonraki ürünümü bu tutary kullanarak alyyorum. Luckymodelde ürün yelpazesi geni? olmasyna ra?men her markanyn her kiti bulunmuyor. Academy çe?itlerinde de eksiklikler mevcut. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 09:44 |
Orjinalini yazan: phantom80
ayryca lucky modelde herzaman tercih etti?im academy'ye ait ürünleri göremiyorum.sebebi ne olabilir:? Site ile ilgili bir sorun. Yakynda çözerler. |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 12:07 |
bu arad okuldan eve gelince baktym ingilizce bir ?eyler yazylmy? ama ingilizcem yok anlayamadym.herhalde olmayan ingilizcemle anlatmaya çaly?ty?ym ?eyi anlamamy?lar.szilerden rica etsem ?u cümleyi ingilizceye çevirirmisiniz:6 haziran günü vermi? oldu?um sipari?te academy bf-109 modelinden yanly?lykla bir yerine iki adet sipari? vermi?tim.bunu bir adete indirmek istiyorum.ayryca hala hesabymdan para çekilmemi? nedenini ö?renebilir miyim.(arkada?lar bunu yaparsanyz sevinirim :) )
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 13:57 |
I have placed an order in 6th of june.By mistake,I have selected 2 academy bf-109 kits instead of 1.I wish you to reduce the amount to 1 from 2.
In addition to this,the money hasn't been charged from my credit card,can I ask why? |
|
Lt von Witzland
Üye Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 14:10 |
Dear Sir/Madam
I visited your website on June 6. Although my intention was to purchase only one Bf109 kit, I accidently placed an order for two Academy Bf109 model kits in stead of a single Academy Bf109 kit. I kindly request that you take notice of this message and re-consider my purchase order, consequently reducing the number of the Bf109 kits I purchase from two to one. I noticed that the due amount has not yet been withdrawn from my account. I would like to ask you if there is any particular reason why it is not withdrawn. Thank you, Ymza Mutlu son Düzenleyen Lt von Witzland - 07/06/2007 Saat 15:45 |
|
Lt von Witzland
Üye Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 14:31 |
Hehe ben Nibelungen Destany yazana kadar birileri cevap yazmy? bile :)
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 14:43 |
abi elçilikte falan i?im olursa seni arayabilirim de?ilmi okudum helal babayi?ite dedim:)
|
|
phantom80
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 17:27 |
te?ekkürleeeerrrr:)burak karde?im ve lt von witzland karde?im sa?olun varolun:)
|
|
purdey
Üye Kayıt Tarihi: 02/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 19:01 |
Sevgili Phantom80 neden 72 yapmakta ysrar ediyorsunuz?o ölçekte harcady?ynyz eme?in kar?yly?yny görsel olarak almanyz gerçekten çok zor.3 tane 1:72 WW2 avcysy ?ipari? edece?inize 1:48 ölçekte en çok yapmak istedi?iniz bir kiti sipari? edin.üstelik belki daha ucuza bile mal olabilir.Daha fazla detay daha tatminkar sonuç verecektir.ayryca fyrça ile u?ra?mayyn 50 YTL ye bile pistole var 1 ay önce edinseydiniz ?imdiye kadar bir teknik bile geli?tirmi? olurdunuz.Bunlary sizde benim gençlik günlerimdeki modelcilik ruhunu hissetti?im için yazyyorum.
Umarym önerilerimle sizi kyrmamy?ymdyr. iyi moddeller dile?imle, saygylar. |
|
phantom80
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 21:09 |
yazdyklarynyza göre büyü?üm oldu?unuz sonucunu çykardy?ym saygyde?er a?abeyim.kyrylmak ne kelime memnun bile oldum.nedense 72 ölçek modellerekar?y ilgim daha fazla.pistoleye gelince...a?abey piyasada okadar ucuza pistole gerçekten varmy?daha öncede foruma yazmy?tym bu konu hakkynda ama ucuz olan iyi de?ildir dediler.pahalyya yönel evladiyelik bi ?eyler al dediler.ama ?u aniçin buna gücüm yatmiyor.hele komp fiyatlary çok pahaly.o yüzden bir müddet daha fyrçaya devam diyece?im zaten metalik boyama dy?ynda fyrça ilede -kendimce- iyi sonuçlar alyyorum.herhalde pistole için biraz daha bekleyece?im.tavsiyelerinize her zaman için açy?ym.selamlar saygylar..
|
|
gokhaneren
Üye Kayıt Tarihi: 26/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
Gönderim Zamanı: 07/06/2007 Saat 23:13 |
Bo?ver Ylyas Karde? fyrça daha e?lenceli,devam fyrçaya...
Ama purdey in bahsetti?ini bir dü?ün bence de... |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 08/06/2007 Saat 08:24 |
Piyasada 30 YTLye de boya tabancasy var. Ancak alaca?ynyz sonuçlar farkly. ?imdi arkada?ymyz bu 30 YTLli?i alsa, bir süre sonra bu ona yetmese gidip 70 YTLlik alsa, bir süre sonra bu da yetmese tutup 100 YTLlik alsa... Zaten hali vakti yerinde evladiyelik bir pistole parasyny geçiyor maliyeti. En ucuz tip boya tabancalarynyn yapabilecekleri de ortada, fyrçaya göre tek avantajy daha hyzly olmasy.
Yok canym o kadar alyr my saçmalama diyorsanyz da forumda "evladiyelik" diye tabir edilen kompresör ve boya tabancalaryna geçmeye u?ra?my? bir sürü arkada?tan tutun da, nispeten ara bir çözüm olan bir kompresör alyp düzgün kullanabilmek için toplamda yeni bir kompresör parasyny geçecek kadar masraf yapanlar da var. Tabii herkesin fikri kendine... |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |