![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21/05/2007 Saat 21:06 |
Trumpeterin yeni kitlerinden biri fiat olarak çok iyi
iç olarak fazlaca tatmin edici oturma prob.yok çapak görünmedi.Bir zor , bir kolay kit yaparak rahatça yola devam ediyorum. Yyi Maketler Tora Bora ![]() ![]() Kitten hem vinil hemde bakla palet tarzynda 2 farkly palet seti çykmakta. ![]() tankyn alt gövdesini a?a?y yukary topladym. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Kutunun içinden çykanlar fiyatyna göre bana da saçmalyk gibi gelmi?ti. Ben hem bunu, hem de KV-2'yi aldym.
Nasyl Taryk abi, kutuda durdu?u gibi güzel mi yoksa kastyryyor mu? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Emre'cim cuk oturdu derler ya aynen öyle,
rahatlamak gev?emek isteyen varsa alyp yapsyn derim. Selamlar Tora Bora |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ben tezgahy rahatlatyrsam biraz giri?eyim bir tanesine. Güzel, güzel, pek ala.
Kolay gelsin Taryk abi, sen bitir de tam görü?lerini alalym. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
tankyn montajy kolayca yapyldy.?imdi çamurluklary yerine takyp (yapy?tyrmadan ) ,paletleri takmadan
boya i?ine giri?ecem. Yyi Maketler Tora Bora ![]() ![]() |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Kitin tamamyny model master rus ye?il ile boyadym .
Çamurluklary tekrar söktüm ?imdi bakla paletlerin yapy?tyrylmasy i?i var. Paletleri takmadan model master gun metal ile boyadym. Yyi Maketler Tora Bora ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Bakla Paletleri gun metal ile boyayyp yerine taktym ama
baya u?ra?tyrdy çünkü trumpeter geçmeli acaip bir bakla dizayn yapmy? .Dekalleri eski kit artyklardan tamamladym.Yenileri oldukça büyüktü micro set olmadan zor olacak gibi göründü.Mat vernikleyip eskitmeye hazyrlandy. Yyi Maketler Tora Bora ![]() ![]() |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Tanky önce yagly boya ile yykama yapyp arkadan toz pastel ile giri?tim.Paletleri metal renk kalem ile
renklendirdim. Tora Bora Yyi Maketler ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Paletlere bula?my? toz topra?y paletin di?er yarysynada uygularsanyz daha iyi görünece?ini dü?ünüyorum. Bu hali biraz syrytyyor.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Maket çok leziz de, fla? patlamy? yine abi yaa..
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Fla?la çekince eksiklikler ortaya çykyyo ,hatalar syrytyyo elden geçecek te?ekkürler.
Tora Bora |
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
birisi metal renk kalem mi dedi???neyin nesidir bu kalem,bi de biz ö?rensek.....marka,model,bulundu?u yer,hatta bi de resmini basyversene.
(modele yorum yazmaya gerek yok,her zamanki güzel çaly?malaryndan biri:))) |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Derwent metallic kalem silver 80 yazyyor ama nerden aldy?ymy hatyrlamyyorum.Haftaya müzeye gidersek maketleri çyplak gözle görebiliriz.Daha iyi yorum yaparyz.
Tora Bora |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Canym çekti beee... Günde 18 saat mesai, 1.5 saat yol, kalanyyla uyku yapty?ym ?u haftalar bitse de bir tane de ben patlatsam...
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
odokan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
"Never climb, never dive, just turn."
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
O paraya 3 tane Trumpeter tank alynyr.
|
|
![]() |
|
odokan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Peki trumpeter kv1 nerden bulcaz? Ben izmirde rastlamadym, nettede türkiyede görmedim :(
|
|
"Never climb, never dive, just turn."
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Ystanbul da bolca var.Gelince alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |