Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: Model MAster akrilik yardym :( | |
Yazar | Mesaj |
odokan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Konu: Model MAster akrilik yardym :( Gönderim Zamanı: 02/06/2007 Saat 22:59 |
Selamlar arkada?lar, revell 1/48 bf 110 için model master akrilik RLM 74 ve 75ini aldym, daha önce MM akrilik RLM 02 kullanmy?tym ve tabancadan temizleyene kadar canym çykty, su denedim, izopropil alkol denedim hatta sentetik tiner bile denedim ama boya pütürlü bi hal aldy ve çok çok zor temizledim. ?imdi bf 110dada ayny sorunla kar?yla?maktan korkuyorum. Bu MM akrilik boyalary daha önce kullanmy? olan arkada?lar varsa bu boyalary inceltme ve tabancadan temizleme konularynda bana yardymcy olurlarsa sevinirim, moralim bozuk :(
|
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 02/06/2007 Saat 23:04 |
Ynceltmede ve temizlikte kolonya kullanyn. ?ayet kurumu? ise selülozik il temizleyin. Valejo boyalaryn MM akrilikler ile ayny karakteristi?e sahip oldu?u yazylmy?ty forumda. Bu boyalar camsil ile inceltilebiliyormu? sanyrym. Belki MM akriliktede camsil ile inceltilebilir.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 02/06/2007 Saat 23:04 |
Camsil deneyiniz
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
odokan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 02/06/2007 Saat 23:08 |
Camsil ?u bildi?imiz mavi renkli annelerimizin camlary silmekte kullandy?y syvy de?il mi? Hem inceltme hem temizlemede kullanylabiliyor mu yoksa sadece inceltmede mi kullanylyyor?
|
|
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Gönderim Zamanı: 02/06/2007 Saat 23:46 |
ben geçti?imiz aylarda o seriden 10 tane kadar alyp kendi incelticisi dahil çe?itli denemelrden sonra süs olarak kullanmaya karar verdim...MM yn enamelelrinden alynyz,akrilik serisiyle u?ra?mayynyz...belki geni? yüzeylerde ana renk olarak kullanylabilir ama o bile zor bence,benek yapayym camo atayym zaten mümkün de?il...
|
|
odokan
Gönderim Zamanı: 03/06/2007 Saat 02:02 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |