Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: honda nsx type-r | |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
sıpa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Konu: honda nsx type-r Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 01:40 |
Selamlar,
Geçen gün bu makete başladım, yine bir japon ve yine tek renk yapmıyorum. Cam seviyesinden yukarsını siyaha ve yanlarını da gümüş rengi ile kontür atıp yine siyaha boyadım. Fotografta ki araba da bu aşama yok ama şimdilik iyi gidiyor. Size iki şey sormak istiyorum, şasinin plastiğinin rengini çok beğendim ve üzerine boya atmak istemiyorum, aynı şekilde ön konsolun da plastiğinin rengi süper, bunları boyamadan bıraksam çok amotörce mi gözükür modelim? Diğer soru da acaba modifiyeli bir nsx motoru fotografını nereden bulabilirim? |
|
http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/
|
|
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 01:53 |
cadde kullanımı için modifiye edilmiş motor
JGTC yarışları için modifiye edilmiş motor Boyanmamış model ile düzgün boyanmış model arasında her zaman fark olacaktır. Boyanmamış modele ne yaparsanız yapın, plastik görünümünü engelleyemezsiniz. Üzerine yapıştıracağınız dekaller her zaman sırıtır, sınırları belli olur hatta kolay kolay oturmaz. Kuruduktan sonra da kolayca yırtılıp çıkabilirler. Düzenleyen Typhoon |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 02:03 |
Orjinalini yazan: sıpa
şasinin plastiğinin rengini çok beğendim ve üzerine boya atmak istemiyorum, aynı şekilde ön konsolun da plastiğinin rengi süper, bunları boyamadan bıraksam çok amotörce mi gözükür modelim? Boyamak esastır ama memnunsanız böyle de devam edebilirsiniz.Sonuçta bu hobiniz İyi bir cila veya tamiya compaund ile parlatabilir yada sentetik parlak vernik atabilirsiniz.İç taraf lara ise mat vernik atınız |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 02:59 |
Google grafik arama motoruna nsx+engine yazıp aratınca istemediğin kadar resim ortaya çıkıyor.
nsx engine |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
sıpa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 03:48 |
Teşekkürler, google'a nsx yazmıştım da nsx engine'ı aratmamıştım...Boya konusuna gelince sanırım boyamaya karar verdim. (yani şasi altının tamamı olmasa da bazı kısımlarını boyayacağım. tekrar saolun...
|
|
|
|
Atilla Sülün
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 05:16 |
hocam çok güzel bir tesadüf. bende de bu kit var ve en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum. isabet olmuş kolay gelsin. yalnız ben beyaz yapmayı düşünüyorum.
|
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 06:20 |
bende aynı kiti beyaz üzeri siyah yapmıştım gayet güzel araçtır. Kolay gelsin
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 09:46 |
Tesadüf işte, ben de bunlardan biriyle Anadolu yakasında dün kapıştım(Ben motorlaydım tabii). Metalik gri Amarigan versiyonuydu (Honda yerine Acura yazıyordu). Çok açık metalik gri de çok yakışıyor bu arabaya. Özellikle şoförü kızarınca daha kontrast yapıyor.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 10:39 |
o arabayı biliyorum mut plakalı arkadaşımın abisinin ama o type-r değil düz versiyon
|
|
sıpa
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 22:38 |
Atilla bey kitin kutusunda da beyaz göstermişler hep de benim japon otomobili almamın tek nedeni birden fazla renge boyayabilme imkanı sağlaması. O yüzden beyaz yapmayacağım.( gerçi zaten kitin gövdesini boyadım şimdi rötüşlarını yapıyorum) Bir de tabii kişisel bir durum söz konusu; benim için dünya üzerinde beyaz olabilecek tek süper spor otomobil Ferrari Testarossa'dır (Bu da sanırım küçükken çok fazla Miami Vice izlememden kaynaklanıyor )
|
|
|
|
sıpa
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 22:40 |
Orjinalini yazan: carlgustav
Tesadüf işte, ben de bunlardan biriyle Anadolu yakasında dün kapıştım(Ben motorlaydım tabii). Metalik gri Amarigan versiyonuydu (Honda yerine Acura yazıyordu). Çok açık metalik gri de çok yakışıyor bu arabaya. Özellikle şoförü kızarınca daha kontrast yapıyor. vallahi benim arabamla yarışmaya kalkarsanız bozuşuruz; Neme lazım ezersiniz falan aracımı |
|
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 27/10/2005 Saat 22:42 |
Estağfurullah sizi üretimle kapışmak yok. Haa ama yarışmaya getirirseniz akranlarıyla kapışır o güzel olur.
|
|
|
|
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Gönderim Zamanı: 28/10/2005 Saat 00:20 |
Geçen yarışmaya eşim yapmıştı bu modelden:
|
|
carlgustav
Gönderim Zamanı: 28/10/2005 Saat 00:32 |
Orjinalini yazan: z edition
o arabayı biliyorum mut plakalı arkadaşımın abisinin ama o type-r değil düz versiyon Herhalde öyledir. Çünkü type-r olsa biraz daha direnmesi gerekirdi (en azından ilk 150 metrede). |
|
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 28/10/2005 Saat 01:50 |
barkın bey,
merak ettim sizin kullandıgınız model nedir? |
|
carlgustav
Gönderim Zamanı: 28/10/2005 Saat 02:08 |
Şudur:
2001 Yamaha-Fazer 600. |
|
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 28/10/2005 Saat 02:53 |
tööbe estafurullah.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
sıpa
Gönderim Zamanı: 28/10/2005 Saat 03:24 |
Barkın Bey yanlış anlaşılmışım, ben motorunuzla benim maketimi yarıştırırsak ezilir sizin motorunuzun lastikleri altında ufalanır demek istemiştim...Üstelik manzara da hiç karizmatik olmaz; kırmızı ışıkta gaz veren bir motor ve yanında yere çömelmiş halde avuç kadar arabayı iten bir adam
Üstelik bir yarışmaya girecek kadar iyi beceremiyorum bu model işini...Hatta Typhoon beyin eşinin yaptığı model benim nsx'den güzel olmuş! Bu arada modelin direksiyon simidindeki kırmızı işi çok beğendim bende benimkini kırmızı yapacağım (buna intihal denmez dimi?) |
|
|
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |