Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Nelson... | |
Yazar | Mesaj |
F-4 E
Üye Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Konu: Nelson... Gönderim Zamanı: 31/05/2007 Saat 16:37 |
Amiral Nelson , 120 mm. ölçekli bir model ...ho? bir vinyet sanyrym....defterleri ben karaladym :) sizlerden ayrylmadan önce figürcüleri gaza getirmeye devam ?eklindeki ?ovumuz bitmek üzere... buyrun
sevgili Hüdo,Ydris ne dü?ünür bu Amiral böyle....kysa bir açyklama alalym lütfen...te?ekkürler:) iyi modeller..... |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 31/05/2007 Saat 17:02 |
izzet hocam figürlerinize hastayym.bunca figür ve hepsini yarym saattir detayly detayly inceliyorum.gerçekten hayran kaldym.ellerinize kollarynyza sa?lyk.figürcülü?e özendiriyorsunuz gerçekten.yazyn syrf özendi?im için alyp yapaca?ym bi tane.tatile gidiyorsuunuz anlady?ym kadaryyla.iyi tatiller.yeni sezona bomba gibi bekliyoruz hocam sizi:)
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
F-4 E
Gönderim Zamanı: 31/05/2007 Saat 17:46 |
Melih karde? senide figür i?ine özendirdik ya...ne mutlu bana...gidene kadar bi çe?it daha koyacam o zaman syrf senin vede di?er gaza gelmek isteyen arkada?lar için...merak etme....maketlere devam..tatil olsa bile...kal sa?lycakla..
|
|
heydrich
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Gönderim Zamanı: 31/05/2007 Saat 18:00 |
Bira'lar benden:)
Abim benim...Ama beni Figücülükten uzakla?tyryyorsun farkynda de?ilsin.Ben zaten bu kadar iyisini yapamayaca?yma göre hiç ba?lamam daha iyi.Sen yükseltmeye devam et Çyta'yy , devam devam.. |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
Lt von Witzland
Üye Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Gönderim Zamanı: 31/05/2007 Saat 21:15 |
Prost !! Ben de varym ! Biralar gelince Oktoberfest müzikleri de benden :)
|
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 31/05/2007 Saat 21:46 |
Yzzet a?bi ellerine kollaryna ve yüre?ine sa?lyk tek kelimeyle harika.., Utanarak söylemek gerekirse birde ben bitirebilsem elimdeki figürü süper olacak ama söz Oktober Fest'e yeti?ecek...Oktober fest denince , mademki bukadar doküman var katylmamak olmaz tabii bende Heino kasetlerimi alyp orada olmaya çaly?ycam... Herkese sevgiler saygylar...
|
|
4 EVR COOL
|
|
F-4 E
Gönderim Zamanı: 31/05/2007 Saat 22:58 |
Oktober fest demeyin bana...1974 Almanya hatyralarym geldi aklyma....klavyemi çykartyrym valla ortaya...Prost!!! bizdende sevgi ve selamlar herkese....
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |