![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/05/2007 Saat 18:13 |
Arkada?lar www.historex-agents.co.uk dan sipari? veren oldumu?
Olduysa airmail seçene?ini nasyl seçece?im? Yoksa e-maille mi söylece?im airmaille yollanmasyny istedi?imi sipari?imin? Lütfen yardym. |
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
Ben Ragyp beyin önerisi üzerine buradan aly?-veri? yapmy?tym hiçbir sorun ya?amadym gemi yolunu tercih ettim 10 günde elime ula?ty model e-maile falan gerek yok
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Yani yanly? anlamadyysam deniz postasyyla 10 günde elinizde oldu maketiniz.
Peki posta masrafy ne oldu?(deniz postasy tabii ki) Te?ekkürler......... Düzenleyen sadak ta?yyycy - 28/05/2007 Saat 20:17 |
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
?u anda hatyrlamyyorum fi?ine bakmam lazym bulursam yazarym size, zaten aly?-veri? yaparken son kysymda toplamy görürsünüz
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
37 poundluk mal sipari?i verdim, 3 pound yol masrafy aldyar ve paket elime 5 günde ula?ty.
bütün bunlar geçen hafta oldu. ?ans i?te. |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Herkese te?ekkürler.........
|
|
![]() |
|
jacko
![]() ![]() ![]() |
Bu aly?-veri? sitesine güvenin bence
Düzenleyen jacko - 29/05/2007 Saat 12:50 |
|
![]() |
|
SolidSnake
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Bir sorum olacak bu durumda! "In Stock" oldu?unu nerden anlayabiliriz ürünlerin?
|
|
Silencer Whisper The Gun Shot
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |