Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: 1/72 Italeri A-10 | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
baris
Üye Kayıt Tarihi: 10/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 211 |
Gönderim Zamanı: 27/05/2007 Saat 13:10 |
Tüm model sitesi takipçileri hepinize selamlar. 1,5 ay sonra sonunda foruma u?ramaya fyrsat bulabildim. Ydris Abi biraz geç oldu ama yine de bilgi vereyim, askerli?i kysa dönem olarak Ankara Jandarma E?itim Komutanly?ynda yapyyorum. ?afak da 113 :))Bu arada kara havacylyk okuluna çok yakyn oldu?umuzdan havada bol bol Skorsky, UH-1 ve Kobra görebilmek çok ho?.. hepiniz kendinize iyi bakyn, dönünce yeni modellerle görü?mek üzere diyelim ..
|
|
gokhaneren
Üye Kayıt Tarihi: 26/02/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 138 |
Gönderim Zamanı: 27/05/2007 Saat 14:48 |
Hayyrly teskereler...
Üç helikopter de resimlerini görmeye ve ne zaman havada görsem bakmaya (Ystanbul Kemerburgazdayym bazen üstümüzden geçiyor)doyamady?ym helikopterler.Mümkün oldu?unca resim çekip bizlerle ya da özelden gelince payla?yrsanyz beni ihya edersiniz... Tekrar hayyrly teskereler... |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |