![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23/03/2007 Saat 17:41 |
Platz'yn bir kutudan iki adet çykyp, "O ne yahu?" dedirten detaydaki 1/144 kiti. Üç ayry kutuda farkly filolar halinde mevcutlar. Bendeki JV44 Papa?an Filosu.
![]() Kutudan oldukça ciddi miktarda dekal, buble ve düz versiyonlar için 4 adet kanopi çykyyor. ![]() Toplary ve pitot tübü biraz kalyn oldu?u için kestim. Silahlary sayyn Panzerjager'den aldy?ym tavsiyeyle Ynsülin enjektörleri ile de?i?tirdim. Dragon'un ayny ölçekteki zyrhly araçlaryndan çykan PE setlerden kokpite bir iki bir?ey uydurdum. ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Alt tarafta, ini?takymy yuvalaryndaki yzgaralary vermemi?ler. Çe?itli malzemeler deneyip "eh yeter, ben yatyyorum" dedikten sonra bir anda anlamsyz bir ?ekilde Italeri'nin 1/72 UH-1N kitindeki roketatar ba?larynyn, biraz kaba olsa da i? görebilece?ine kanaat getirip ?öyle bir uygulama yaptym:
![]() ![]() ![]() Arkasy bir ara... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Ve hatta sizin ellerinizde kocaman :)
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Alt tarafta, ini?takymy yuvalaryndaki yzgaralary vermemi?ler. Çe?itli malzemeler deneyip "eh yeter, ben yatyyorum" dedikten sonra bir anda anlamsyz bir ?ekilde Italeri'nin 1/72 UH-1N kitindeki roketatar ba?larynyn, biraz kaba olsa da i? görebilece?ine kanaat getirip ?öyle bir uygulama yaptym: ah be karde?im ke?ke önceden haberim olsaydy. parçalardyk bi laptop :)I ?aka bi yana daha önce gösterdi?im braun tra? makinesi yzgarasyny denedin mi????? tam PE gibi olurdu. henüz geç de?ilse haber ver getireyim ok. Düzenleyen panzerjager - 24/03/2007 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Abi obiraz iri gelebilir. Yine de sa? ol. Di?erini de taktym, pek gerek kalmady.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Ynanylmaz süratteki model yapymyma devam ediyorum ...uuu..biri beni durdursun.....Bunu yazarken bile üstüm örümcek a?y tuttu...
Çocu?un kanopisini mini disk testere ile kesip maskledim. Kokpiti yalandan bir boyadym. Bir miktar gösterge paneli de uydurmaya çaly?tym ama yetenek yetmezli?inden hastaneye ka?dyrylyyordum azdaha. Neyse... son durum ?u: ![]() ![]() Zaygylar... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |