Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: M151 A2 Mutt 1/35 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
onge
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 336
Alıntı onge Cevaplabullet Konu: M151 A2 Mutt 1/35
    Gönderim Zamanı: 13/05/2007 Saat 20:49
Uzun zamandyr üzerinde çaly?ty?ym, kalitesi ile beni delirten, bitirilmesi yylan hikayesine dönen, içinden do?ru düzgün çykartma çykmayan, Tamiya'nyn kötü taklidi Academy'nin eski kiti M151 A2 modelini nihayet tamamladym. Be?enilerinize sunuyorum.

Düzenleyen onge - 13/05/2007 Saat 21:08
"cure" le yeah tank cho she calcar
IP
oruç reis
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 934
Alıntı oruç reis Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14/05/2007 Saat 11:05
Dio dü?ünüyormusunuz bence dü?ünün yani VYETNAM süper olur derim tekrar elinize sa?lyk.
IP
liberty
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı liberty Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/05/2007 Saat 16:47
Camdaki kire kar?ylyk araç biraz temiz duruyo gibime geldi (bir amatör yorumcu olarak). Ama güzel görünüyor. Bencede bir dio iyi olur. Yaky?yr.
IP
onge
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 336
Alıntı onge Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/05/2007 Saat 21:42
Aslynda aracyn yanlaryna daha fazla buff püskürtmü?tüm, ama tabi ?effaf parça i?in içine girince belirgin bir fark olu?uyor galiba... Bir de ?öyle bir durum var: Kirletme i?inde çok tecrübeli olmady?ym için, daha fazla kirletip kamuflajy kaybetme riskini pek göze alamadym.
Öneriler için te?ekkürler de?erli dostlar. Yanlyz Vietnam diosu pek mümkün de?il gibi. Zira aracyn üzerindeki 4 renkli kamuflaj ABD co?rafyasy için ky? kamuflajy. Boyarken öyle tercih ettim. Yani kit kutudan çykty?y gibi yapylmady. Zaten bu eski kit ile ilgili olarak kitin kutusundan ne do?ru düzgün bir boyama izahaty ne de çykartma çykty. Boyama paterninde www.olive-drab.com dan buldu?um Amerikan Ordusu'nun 1964 tarihli kamuflaj muhtyrasyna sadyk kaldym. Buradaki FS renklerini Agama ve Pactra marka boyalardan bularak kullandym.
Öte yandan, tabii, aracy ?öyle çamurlu bir yolda duraklamy? vaziyette gösteren bir dio benim aklymdan da geçiyor. Neden olmasyn ki... Yanlyz ondan önce beni rahatsyz eden en önemli eksiklerden biri aracyn kaputundaki ARMY yazysy ve numaranyn eksikli?i. Ne yapalym bu da böyle bir?ey oldu. :)

Düzenleyen onge - 17/05/2007 Saat 21:54
"cure" le yeah tank cho she calcar
IP
CErginbas
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1160
Alıntı CErginbas Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18/05/2007 Saat 00:01
Elinize sa?lyk, araç hakkynda pek bilgim olmasada, görünüm olarak gözüme gayet ho? geldi?ini söyleyebilirim.

Bunun altyna ?öyle çok ufak dairesel veya elips ?eklinde tahta bir plaka koyup, arazi, toprak yol, çalylyk eklerseniz gayet ho? duracaktyr.

iyi çaly?malar
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma