![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: torabora
mermi çekirdeklerini kirletmek aklyma gelmedi Hiç gerekmez zaten. |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
bunlary demi?tim abiler...
![]() ![]() ------------------------------------------------------ Orjinalini yazan: torabora mermi çekirdeklerini kirletmek aklyma gelmedi ------------------------------------------------------ çekirdek de?ilde kovanlar. (nasyl alynty yapylyyor yahu?) |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
nacizane ele?tilerimin referans fotolardan sonra nasyl acizane olduklaryny görerek tarabora abi'yi tekrar tebrik ediyorum,
iyi modeller. |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
odokan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk torabora abi gerçekten çok güzel olmu? alet :) Benim bi sorum olacak ?u bakla palet olayynda, makatin tamamyny airbrushla boyadyktan sonra paletleri nasy boyuyorsun, fyrçayla my? Bende italeri tiger 1 late version yaptym fakat daha boyamadym, paletleri nasyl boyasam die bi türlü ba?layamadym boya i?ine. 1 yyldyr yatyyor öyle boynu bükük bi vaziyette yardymlarynyzy bekliyorum :(
|
|
"Never climb, never dive, just turn."
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine sa?lyk Taryk abi.
Kamuflaj a?y olmamy? bence onu kaldyr, eme?ini kapatmy? bo? yere. Bir de çykartmalar aracyn geneline göre az parlak kalmy?, iki fyrça darbesiyle soldur derim. Sonra olmamy? diyece?im, sen bana ver kyrarym ben :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Odakan karde? elini korkak aly?tyrma en iyi ö?renme deneme yanylma metodudur.Ama sen nasyl yapyyorsun dersen yazdy?yn iki ?ekildede yapyyorum,bakla olany
takmadan boyuyorum tankyn boyamasy bitince eskitme öncesi takyyorum.Emrecim o bölümü biz çoktan geçtik artyk madem istanbuldasyn siteyi ve bizleri izlemeye devam.Lonewolf arkada?ymyz tarafyndan çekilen resim. Te?ekkürler Tora Bora ![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |