![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
F-4 E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/05/2007 Saat 22:17 |
firma:Trumpeter ölçek:1/16 model:T-34/85
845 parçadan olu?uyor....bi sürü PE parça...vs....yapy?tyr yapy?tyr bitmiyor....boya Testors un 2000 serisinden 2129 no lu Russian Armor Green...kö?eler,derinler Burnt siena ya?ly boya...paletler koyu kahve enamel boya,üzeri kuru fyrça silver+siyah..kahve ya?ly boya....buyrunuz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
F-4 E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
egzozlardaki kalyp izleri haricinde tek kelimeyle mükemmel, tebrik ederim.
boyutlary anlamamyz için referans bir obje ile çekilmi? resim basabilir misiniz? taretin tekstürü kalyptamy var yoksa siz mi yaptynyz? süspansiyonlar çaly?yyor mu? bu kiti nereden bulabilirim? |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Clio172
egzozlardaki kalyp izleri haricinde tek kelimeyle mükemmel, tebrik ederim. Onlaryn kalyp izi oldu?unu hiç sanmyyorum.Olsa olsa kaynak izi detayydyr. |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
izzet hocam ellerinize sa?lyk.canavar gibi olmu? vallahi:)
bu arada 1/16 ölçek süper.canym çekti gerçi kaç tane AFV yaptyysam ya neyse... |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
egzozlardaki kalyp izleri haricinde tek kelimeyle mükemmel, tebrik ederim. Onlaryn kalyp izi oldu?unu hiç sanmyyorum.Olsa olsa kaynak izi detayydyr. egzozun bitimi ve içerisinde yok da onun için ?eyetmi?tim. kaynak izi olabilir tabi. Düzenleyen Clio172 - 14/05/2007 Saat 23:45 |
|
Hakan Yalcinkaya
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Yzzet abi, her zamanki gibi mükemmel bir çaly?ma olmu?.. Taretteki yazylary fyrça ile mi yazdyn? Çok iyi duruyor.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
egzozlardaki kalyp izleri haricinde tek kelimeyle mükemmel, tebrik ederim. Onlaryn kalyp izi oldu?unu hiç sanmyyorum.Olsa olsa kaynak izi detayydyr. Çok güzel bir çaly?ma olmu?. Tebrik ederim. Yzler, kaynak izi olabilir. Ancak çok daha ince olmasy gerekirdi. |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
F-4 E
![]() ![]() ![]() |
Hakan bey,
1-Egzozlardaki izler kalyp izi de?il..kaynak izleri 2-Taretin tekstürü kalypta var 3-Süspansiyonlar çaly?yr vaziyette 4-Bu modeli MMY mühendislikten(Murat Yücat) almy?tym...sanyrym çe?itleride vardy...Hobi Time (Ankara) da da var..sitesinde görürsünüz.... 5-buda referansly resim sizin için.... ![]() ayryca ölçülerle ilgili detay vereyim: uzunluk:505 mm. geni?lik:188 mm. yükseklik: 173 mm. Melih cim valla bu modeli gören gaza gelip alacaklaryny söylüyorlar...haberin olsun...ak?amlary çocuklar gibi yere koyup oynuyoruz burdaki modelci arkada?larla:) syrada Tiger var...müthi? bir alma arzusu içindeyim...dur bakalym...oda Tamiyadan... Ka?an cym yazylar dekal...ama hiç be?enmedim do?rusu....bütün yapty?ym Trumpeter model dekallerin hepsi böyle çykty inan...ama asetonla biraz olsun kaybetmeye çaly?tym....daha sonrada anaboya+ya?ly boya ile içlerine girerek ince fyrça ile boyadym..... bu arada Ydris ede te?ekkürler verdi?i bilgi için......Koray ada vede di?er modelci dostlarada te?ekkürler...herkese bol modelli günler dilerim |
|
![]() |
|
Clio172
![]() ![]() ![]() |
Yzzet Bey, bilgiler için te?ekkürler. Alynasy modeller listeme ekledim ancak sizinki kadar ba?aryly olmam mümkün görünmüyor.
Saygylar. |
|
Hakan Yalcinkaya
|
![]() |
|
F-4 E
![]() ![]() ![]() |
rica ederim,ne demek...ama böyle dü?ünmeyin lütfen.Her zaman modelci dostlara kapymyz açyk...alyn modelinizi bir gün gelin bana her konuda yardymcy olalym size...ta? atypta kolumuzmu yorulacak...sanal alemden ancak bu kadar ilgilenebiliyoruz...sa?lyk ve mutluluk dileklerimle....
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Yzzet Abi eline sa?lyk. Boyutlary okuyunca ma?allah dedim. Umarym en kysa zamanda ziyarete gelir yakyndan görürüz.
|
|
![]() |
|
desert-rat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
![]() ![]() ![]() |
Yzzet a?bi ellerine eme?ine sa?lyk , tek kelimeyle harika...
|
|
4 EVR COOL
|
|
![]() |
|
F-4 E
![]() ![]() ![]() |
Onur cum her zaman beklerim...2 adymlyk yerdeyiz...ona göre...her an gidebilir:-)
Ogün cüm sa?ol...canly yayynda figürüne bir el atalym...2 dir söylüyorum..kulak arkasy etmiyelim lütfen:) kalyn sa?lycakla |
|
![]() |
|
nazilli
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
![]() ![]() ![]() |
Berlin'in caddelerinden çykmy? gelmi? gibi görünüyor, elinize sa?lyk, ben de bir zamanlar afv yapmak için niyetlenmi?tim ama vazgeçmi?tim, sizin modeliniz modelcileri motive edici güzellikte, boyutlary ayry bir konu, aman yer sorunu olmasyn,
kolay gelsin |
|
It is clear to take off!
|
|
![]() |
|
F-4 E
![]() ![]() ![]() |
Murat bey ilginize çok te?ekkür ederim...amacym sadece modelcileri motive etmekle kalmyyor,her zaman modelci dostlarymla bugüne kadar edindi?im tecrübelerimi onlarla payla?maktan çok mutlu oluyorum....yeri gelmi?ken sayenizde bir kere daha tekrarlamak isterim....
MSN adresim:[email protected] her türlü fikir aly?veri?inde bulunabiliriz...modelci dostlara duyurulur... nazik iltifatlarynyz için tekrar te?ekkürler...herkese iyi modeller |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Yzzet abi eline sa?lyk, zaten "canavar" boyutunda sen de ma?allah canavar gibi yapmy?syn.
Biraz daha tank yap da gözümüz gönlümüz ?enlensin :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
F-4 E
![]() ![]() ![]() |
Emre karde? aslynda benim modelcili?e ilk adymym tank modeli ile ba?lady...uzun bir aradan sonra tekrar dönü? yapayym dedim...bu defa ciddi olarak Tamiya 1/48 ölçek tank modelleri ile ilgilenmeye ba?ladym...?u anda 6 ad. modeli var....ama 16 ad. sipari? veriyorum sa?a sola...sa?olsun modelci dostlarymyz var...nazymyzyn geçti?i arkada?lara iletiyorum sipari?lerimi...sanyyorum yyl sonuna kadar tüm modelleri toplayacam....sonunda kendime ait bir tank kolleksiyonum olacak...bunuda yeri ve zamany gelince tüm modelci dostlarymyzla sergilerde göstermek amacym....hatta biraz daha ileri gidecek olursam di?er tank modelcisi arkada?larymyzla güzel bir yerde güzel bir sergi açamazmyyyz.....neden olmasyn....saygylarymla...
not:elinde Tamiya nyn son katalo?unda olan 48 ölçekli tanklaryn haricinde olan tank modellerinide almak isterim...ilgilenen arkada?lar PM den benle irtibata geçebilirler veya MSN den.... bu bölümüde çok fazla rahatsyz etmiyelim....varsa dü?ünceleriniz di?er konular bölümünden devam edelim arkada?lar....?imdiden özür dilerim.... |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |