Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
My Name is Earl | |
Modelsitesi Forumu : Ortak Proje Grupları : My Name is Earl |
Konu: O.K. Corral's last Gunfighter | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 14/05/2007 Saat 11:49 |
Hasegawa ve Fujimi ye has bir durum bu, di?er F-14 kitlerinde kanat mekanizmasyny gövdeyi alt üst kapamadan önce takma durumundasynyz. 1/72'de Ytaleri hariç yanylmyyorsam bütün firmalar (matchbox - ilk prototip; Airfix - ilk servise giren F-14 modeli, ESCI, Revell, Academy, K-12den ba?layan 100 parçalyk dy?ary detay Hasegawalar) kanatlary di?li verir, Monogram'yn 72lik kitini ?ahsen yapmadym ama yanylmyyorsam oda di?li veriyor. Italeri ise hatyrymda yanly? kalmadyysa saçma bir çubuk sistemi vermekteydi.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
nazilli
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 210 |
Gönderim Zamanı: 14/05/2007 Saat 12:36 |
Bende Academy var 1/48, bu durumda kanatlary gövdeyi bitirmeden takmak durumundayym galiba, ama sizin yapty?ynyz daha avantajly ve kolay görünüyor yapym kolayly?y açysyndan.
|
|
It is clear to take off!
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 14/05/2007 Saat 23:11 |
ufuk abi öhhh yani afedersin ama.bu ne hyzdyr yaw.valla süper olmu? hakkatten.eskitmeler özellikle.yalnyz bende arkut abiye katylyyorum.ya? pas isteriz biraz daha:)
nese sadete gelelim.tek kelime ile süper:))) |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
Clio172
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
Gönderim Zamanı: 15/05/2007 Saat 07:53 |
Orjinalini yazan: Ares
Ben nasyl olsa slatlary ve flaplary açaca?ym için o di?li sistemi i?ime yaramayacakty, elime dola?masyn diye direkt uçurdum o parçalary montaj esnasynda. model kadar fikir de süper, elinize sa?lyk, tebrik ediyorum... |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
oserinkaya
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13/02/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 17/02/2009 Saat 22:14 |
Bu tayyareyi ilk incelemeye ba?lady?ymda ve zamanyn ünlü filmi TopGun y seyretti?imde bu cihaza hayranly?ym ba?lamy?ty zaten. ?imdi bu modeli de görünce daha da hayran oldum. Ellerinize emeklerinize sa?lyk.
Sevgi ve saygylarymla. |
|
Oktay SERYNKAYA
ANKARA |
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 22/05/2009 Saat 16:01 |
****'nyn hali bir ba?ka oluyor do?al olarak.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |