Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: 1/35 Tamiya M8 Greyhound | |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Konu: 1/35 Tamiya M8 Greyhound Gönderim Zamanı: 12/05/2007 Saat 22:55 |
Havalaryn ysynmasyyla birlikte, bizim küçük cadyyla u?ra?mady?ym zamanlarda balkonda bir?eyler yapmaya ba?ladym gibi.
Epey bir süre önce ba?lady?ym Greyhoundu bitirdim. Dekallerini saymazsak oldukça güzel ve yapmasy keyifli bir kit. Eskitme esnasynda napples yellow kuru fyrça ile kenar ve kö?eleri belirginle?tirdikten sonra vernik uygulamady?ym için ilerleyen a?amada kullandy?ym toz pastel bu bölgelere yapy?ty. Bunun sonucunda, özellikle aracyn sol tarafynda istemeden hurdaymy? gibi bir durum olu?tu. Bunun haricinde antenler fazla kalyn ve bir tanesi yamuk oldu, onlary de?i?tirece?im. Ayryca aracyn iç kysmynda bir miktar olive drab uçmu? :) Tekerlerin di?leri arasyna inceltilmi? buff sürdüm, ama bir kat daha geçmem gerekecek sanyrym. |
|
Kaank
|
|
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Gönderim Zamanı: 12/05/2007 Saat 22:58 |
|
|
Kaank
|
|
vito
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
Gönderim Zamanı: 13/05/2007 Saat 08:36 |
çok güzel olmu? eline sa?lyk
|
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 13/05/2007 Saat 09:55 |
Eline sa?lyk. Benim de yapmayy en çok istedi?im araçlardan birisi.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 13/05/2007 Saat 10:59 |
Orjinalini yazan: ardeth
Eline sa?lyk. Benim de yapmayy en çok istedi?im araçlardan birisi. Haftaya ba?larsyn artyk. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |