![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/05/2007 Saat 21:38 |
Kitimiz 1/35 ölçek dragon 6001 nolu kit bakla palet ve detayly bir topa sahip önce yürür aksam yerle?tirildi.Palet montajyna geçildi bakla palet ile daha gerçekçi bir hava veriliyor tercihim bakladan yana.
![]() ![]() ![]() Tora Bora |
|
![]() |
|
Predator
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Bakla palet gerçekten çok ho? durmu? peki vinil paletlerde sarkma etkisini nasyl verebiliriz?
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Vinil palet diye forum da arama yaparsan bir kaç cevap çykabilir ama benim cevapym biraz zor veririsin.Ama bazy kitlerde viniller sarkyk olarak çykabiliyor.
Aracyn üst bölümü kolayca yerine oturdu top birle?tirildi. ![]() Tora Bora |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Üst yan ve arka gövdeye montenlendi biraz bo?luk kaldy ama puty sa? olsun görünü? böyle
Yava? yava? boyaya yakala?yyoruz. Tora bora ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Abi fabrika üretimine geçmi?sin hayyrly olsun :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Aygün cüm sa?ol sende gelde üretimi hyzlandyralym.
Eldeki gunze panzer boya setinin yellowu bitince tamiya dark yellow ile boyandy.Kafama göre kamulfaj yaptym dekaller takyldy paletler gun metal ile boyandy. Eskitme öncesi fotolar. ![]() ![]() ![]() Tora Bora |
|
![]() |
|
Predator
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/12/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel gidiyor gerçekten.Bu arada benim yine bir sorum olacak.Süspansiyon ve paletler arasynda kalan ve gözüken kysmyn boyasyny yani eskitmesini önceden boyanmy? parçalary bozmadan nasyl yapyyorsunuz.Paletlerde bakla palet oldu?undan çykaryp geri takma imkanyda yok.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Taryk abi, biraz overspray olmu?, istersen bir dark yellow ile rötu?la?
Ellerine sa?lyk. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
guderian
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/01/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel gidiyor ellerinize sa?lyk...!bu bakla paletleri hangi yapy?tyrycyyla yapy?tyrdynyz?tam donma süresi ne kadar oluyor?te?ekkürler...
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler
Emrecim o bölümü geçmi? idim ama ya?ly boya yykamadan sonra onlar kayboluyor.Tankyn görünen ve ula?abildi?im her noktasyna fazla takylmadan eskitme yapabiliyorum.Bakla paletleri ye?il kafa ile yapy?tyryyorum önce ön tekerden yapy?tyrmaya ba?layarak arkaya do?ru üst tekerden üst tekere sy?acak kadar birle?tirmelerle devam ediyorum.Yykama ve eskitme sonrasy resimlerde de?i?im görünecek.Kysa zamanda resimleri eklemeye çaly?acam. Yyi Maketler Tora Bora |
|
![]() |
|
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel, eskitmeden sonra süper olur, sonrada kenarlaryna su kaby, çanta yada kask astynmy baya güzel olur. Paletlerdeki sarkma çok güzel olmu?, syryny bize söylermisin ;)
|
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Bir kaç resim ekledim di?erleri sonraya.
Tora Bora ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Bendede var bu kit top yeri ne kadara sykycy öyle. Adam gibi oturmuyor. Parçalar u?ra?tyrdy beni.Ama sizinkini görünce i?in içinden çykarym diyorum tekrar elinize sa?lyk.
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk, özellikle eskitmesi çok güzel görünüyor. Foto?raflar fla?syz çekilirse çok daha güzel görünecektir.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Arkada?lara te?ekkürler maketleri gece yapmak zorunda oldu?umdan resimleride gece fla?ly çekiyorum bu da hem parlama yapyyor hemde hatalary gösteriyor.Modelin en zor kysmy top un montajy ama gülü seven dikenine katlanyr.Vitocum Tankta bakla palet daha güzel görüntü veriyor aldy?yn maketlerde baklayy tercih et :) satty?yndada.Makete biraz daha incik cincik parça ekleyip sonlandyracam.
Yyi maketler Tora bora ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk, eskitme, kamo, paletler çok gerçekçi olmu?.
birkaç husus gözüme çarpty, 1- bazy parçalarda kalyp izi kalmy? (far, kriko, sa?daki bidon) 2- mermilerin çekirdekleri bu renk mi? yoksa fla?tan my? kovanlarynda tekrar kullanyldy?yny varsayarak biraz daha kirli olmalary gerekiyor. 3- yol tekerlekleri arasyndan astar boya görünüyor sanki. 4- kamo a?y biraz overscale duruyor. saygylar. Düzenleyen Clio172 - 14/05/2007 Saat 22:33 |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
torabora
![]() ![]() ![]() |
Kit dragonun eski bir kalyby idi fazla detaya takylmadan tamamladym yazdy?ym gibi fla? bazy
hatalary göz önüne koyuyor mermi çekirdeklerini kirletmek aklyma gelmedi, kamo a?y benide tatmin etmedi her an kalkabilir Yyi Maketler. Tora Bora kaçy?yny |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Ben kalyp izi filan göremedim.
Ayryca bu makette astar boya yok galiba. |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |