Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: enamel boya yardym... | |
Yazar | Mesaj |
guderian
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/01/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Konu: enamel boya yardym... Gönderim Zamanı: 02/05/2007 Saat 20:35 |
humbrol enamel boyayy inceltmek için sentetik tiner boyayy bozarmy?yada ba?ka bir?ey önerirsiniz?ne marka tiner alabilirim? modelmaster'in enamel incelticisini buldum ama belki biraz daha ucuz bir ?eyler bulabilirim diye size dany?ayym dedim!!?imdiden çok te?ekkür ediyorum...
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 02/05/2007 Saat 21:46 |
Humbrol hem sentetik,hemde selülozik tinerle incelir.
Tineri boya kabyna dökmeyin. Kullanaca?ynyz kadaryny ayyryn,onu inceltin. |
|
SolidSnake
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 03/05/2007 Saat 07:47 |
Ben fyrçayla uy?ulayaca?ym zaman sentetik, airbrush'la ataca?ym zamansa selülozik tiner tercih ediyorum ama bildi?im kadaryyla sentetikle de inceltilip airbrush'la atylabiliyor.
Bauhaus, Koçta? gibi yapy maketlerden alaca?ynyz litrelik tinerler i?inizi gayet güzel görür. Bence Model Master incelticisine gerek yok. Fiyatyny da bilmiyorum gerçi ama, pahalydyr diye tahmin ediyorum. |
|
Silencer Whisper The Gun Shot
|
|
sadak ta?yyycy
Üye Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Gönderim Zamanı: 03/05/2007 Saat 10:28 |
Sentetik dyo kokusuz,Selülozik ise polisan tercih edin.
Kolay gelsin........ |
|
guderian
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/01/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 03/05/2007 Saat 12:06 |
arkada?lar verdi?iniz bilgiler için çok te?ekkürler bunlar çok i?ime yarayacak...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |