Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Metal Wallpaper | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 30/04/2007 Saat 12:07 |
görünen oki ?apkayy öne koymakta yarar var (kendi adyma)..
yazylanlaryn hepsi do?ru ama her?eyinde bir açyklamasy var. -uçak yary?masynda yapylmy? bir maket sonradan dioramaya konabilir ben bunu kastetmi?tim çünkü konu he111di. -kesme aleti zaten o topikte gösteriliyordu bende "peki bunun ?u i?i yapany varmydyr" diye sordum.matkaby kastetmedi?im anla?ylyyor. -planör ve para?ütte uçma hissinden bahsediliyordu bense bunu sadece uçakla ya?ayabildi?mi söyledim. -metal müzikle ilgili hiç yorum yapmadym. as pilotlar konusunda haklysynyz,damdan dü?tüm. dedi?im gibi daha dikkatli olucam.görü?mek üzere Düzenleyen Burak - 30/04/2007 Saat 12:08 |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 30/04/2007 Saat 22:48 |
Burak, herkes yazmy? bir de ben vurayym gibi olmasyn ama... (ben hatalaryn düzeltilip insanlaryn iyi yönlendirilebilece?ine inanan iyimserlerdenim)
- Ymla kurallaryna asla dikkat etmiyorsun ve yazdy?yny oturup bir kere daha okumuyorsun. Bu da ucu buca?y olmayan, karmakary?yk yazylar sebep oluyor. Ynsanlar senin yazyny okumadan geçmeye ba?lyyordur eminim, çünkü oturup bir kaç kez okuyup dü?ününce bile anla?ylmyyor. - Fikrin olmayan bir konuda bile akyl yürütmeye u?ra?yyor ve hatan yüzüne vurulunca inat ediyorsun. Böyle yapma. Ya?yn küçük de de?il, bir ?ey bilmiyorsan o konuda yorum yapmazsyn, bir ?eyler ö?renmeye çaly?yr, soru sorarsyn, akyl yürütürsün. Ama kendini ortaya atyp sonra da "Bana böyle yapyyorsunuz" demezsin. Lütfen böyle yapma. - Boyundan büyük lokma ysyryyorsun. Unutma ki insanlar bu kadar ortada olup her ?eye yorum yapmaya ba?lady?ynda "Bu kim ki? Ne yapmy?" diye dü?ünmeye ba?lar. Bu zamanynda benim de yapyp ele?tirildi?im bir konu, "Kimsin lan sen?" sorusunu kendine sordurmak. Buna verebilecek sa?lam bir cevabyn varsa verirsin, ama konu?tu?un konular hakkynda tamamen oturmu? bilgilerin yoksa, ?apkayy kendi önüne koyup dü?ünmen gerekir. Bu konuda da bir uyary yapayym... Zamanynda benzer sebeplerden (benim de sykyntyly zamanlarym varken can sykyntysyyla foruma musallat oluyordum) bu forumdan ?utlanmadyysam veya büyük tepkiler gösterilip bir film kopmadyysa (ho? ne macera filmleri oldu ya...) bunun sebebi buradaki insanlaryn ho?görüsü, manty?y ve anlayy?ydyr. Sonuçta kimse kimseyi çekmek zorunda de?il, basar yasa?y kurtulur senden, seni uyaryp düzeltmeye çaly?mak yoluna gidiyorsa bu sana anlayy? gösterdi?ini ve yardymcy olmak istedi?ini gösterir. "Siz bana kötü davranyyorsunuz, beni anlamyyorsunuz, vs vs.." demek veya bireysel çarpy?malara girmeden önce dilerim oturur bir kez daha dü?ünür ve sana tanynan ?ansyn farkyna varyrsyn. Zaten maket yapan bir avuç adamken böyle davranyp kaybolmany istemem. Fakat hala "Ben haklyyym, istedi?imi yaparym, vs vs..." diye dü?üneceksen zamanynda bazy üyelerin yapty?y gibi küsüp gitmek veya kendi siteni açmak gibi yollary seçmek de senin özgürlü?ün. Tekrar rica ediyorum otur bir güzel dü?ün. Sonra tekrar konu?alym diyorum ben. Dilerim dediklerimi yanly? anlamazsyn. Yyi geceler, |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 30/04/2007 Saat 23:54 |
"ba?yndan sonuna her kelimende" haklysyn abi.salim kafayla dü?ününce bunu çykartyyorum zaten.gerekti?i gibi davranycam çünkü burayy ve burdaki insanlary seviyorum.sevmesem i?im ne burda,benim burdan bir çykarym yok.bazen fevri davranyyorum.ya?ym küçük de?il evet ama benden büyükler kulak çekmek yerine ba? ok?asynlar onlardanda ricam bu.
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |