Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Maserati Boomerang | |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Konu: Maserati Boomerang Gönderim Zamanı: 22/04/2007 Saat 02:20 |
Giugiaro tasarymy, hastasyyyz, model Airfix 1/24, pilli olsun diye yapylmy?, uzun süredir deneme tahtasy olarak boyanyp duruyordu, alkolle sildikten sonra üstündeki 4 kat boyayy komple silip izlerini zymparaladym. Astar niyetine Tamiya AS-25 attym, kuruduktan sonra bir kat daha zympara yiyip gümü? olacak.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 22/04/2007 Saat 22:21 |
Yki kat gri, aralarynda macun zympara derken gövdeyi boyaya hazyr hale getirdim. AS-12 attyktan sonra goto?raf referanslary e?li?inde bantlaryny maskeledim. Gerçek arabadaki rengi yakalamak için maskelenmemi? bölümleri çok kat smoke ile boyadym, boya kuruduktan sonra 4 kat X-22 atyp kurumaya byraktym.
|
|
Ares
|
Ares
Gönderim Zamanı: 24/04/2007 Saat 01:30 |
Bir kysym parlattym, iç mekanyn kaba boyamasyny yaptym geçici olarak oturttum.
|
|
Ares
|
Ares
Gönderim Zamanı: 28/04/2007 Saat 23:17 |
Yçini bitirdim, koltuk hizasyndan geriye sahte duvar yaptym, dekalini yapy?tyryp 2 kat daha vernik attym, sonra parlattym, motor kaputunun üstünü kapladym. Ampulleri ve egzoslary kaldy geriye.
|
|
Ares
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |