Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: F-16 ADF | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2007 Saat 00:57 |
kalyplary incelemi?tim ayny olmasyny dü?ünmem çok do?al çünkü birbirinin aynysy.yukardaki linkte yazdy?na göre ise iki kalyp birbirine çok benziyormu?.benimde yanylmam bundandyr.netice itibari ile ?unuda eklemi?ler,bu benzerlikten ötürü piyasadaki en güzel kalyplardan biri academy kalybyymy?.
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2007 Saat 01:22 |
Orjinalini yazan: Burak
kalyplary incelemi?tim ayny olmasyny dü?ünmem çok do?al çünkü birbirinin aynysy.yukardaki linkte yazdy?na göre ise iki kalyp birbirine çok benziyormu?.benimde yanylmam bundandyr.netice itibari ile ?unuda eklemi?ler,bu benzerlikten ötürü piyasadaki en güzel kalyplardan biri academy kalybyymy?. ??? Decoderi de?i?tirme vaktim gelmi?, modelsitesi yayynlarynyn ?ifresini çözmez oldu bu. Gecenin bu saati kafam birikmi? uykusuzluktan 1500, ama yukardaki cümleyi ayyk olsam da anlayabilece?imi sanmyyorum... Temiz ve düzgün Türkçe istiyoruuum! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2007 Saat 04:04 |
academynin hasegawa kalyp oldu?nu sanyyordum.academy ve hasegawa kalyp aynyymy?casyna benziyor fakat ayny de?illermi?.bu benzerlikten dolayy ikisini ayny kalyp sanmamyn do?al oldu?nu söyledim.yukardaki cümle ilk yazarken farkedilmesede sonradan okuyunca banada epey manasyz geldi.aceleden olsa gerek )
Düzenleyen Burak - 21/04/2007 Saat 04:04 |
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2007 Saat 07:49 |
Kalyplar birbirine benzemekte ama birbirinin aynysy de?il.
Kokpit, ini?takymy yuvalary, dikey kuyruk parçalary, havaaly?y, kanatuçlaryndaki paylonlar gibi detaylar farkly. |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 21/04/2007 Saat 22:34 |
?imdi anla?ylyr olmu?.
|
|
Koray Fenman
|
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |