Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sivil Araçlar
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar
Mesaj icon Konu: Corvette C6 için Renk Yardymy Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
EarthROOF
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 10
Alıntı EarthROOF Cevaplabullet Konu: Corvette C6 için Renk Yardymy
    Gönderim Zamanı: 21/03/2007 Saat 22:34
Merhalar,
Bi iki gün içinde Revell'in 1:25 Corvette C6 kitine ba?layaca?ym. Bugün renk seçimi için yapym ?emasyny elime aldym ve referans resim aramak üzere daldym internete. Revell'in 2006 yyly katalo?unda (ayny zamanda kutunun üzerinde) araç ?u ?ekilde;

Ancak revell'in resmi sitesinde aracy ?u renk olarak vermi?ler;

Son olarak yine Revell'in 2005-2006 katalo?undaki ayny kitin resmi a?a?ydaki aracynkinin aynysy. (katalo?a sahip olanlar beni do?rulayacaklardyr)

?imdi boyamak istedi?im renk sonuncu aracyn rengi ancak bu rengi nasyl elde edece?im konusunda biraz sykyntylyyym. Direk olarak bu tona sahip bi boya varmy onuda bilmiyorum. Kysaca renk konusunda tavsiyelerinize ihtiyacym var.

Düzenleyen EarthROOF - 23/03/2007 Saat 00:44
...
IP
z edition
Üye
Üye

Gönderilenler: 223
Alıntı z edition Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06/04/2007 Saat 23:39
e?er elinizde airbrush var ise 2005 model fiat marea larda bunun biraz daha turuncusu bir renk var adyny hatyrlamyyorum onu biraz parlak kyrmyzy ile kary?tyryrsanyz buna yakyn bir renk ortaya çykyyor. Tabi kary?ym önemli onu deneme yanylma ile bulacaksynyz artyk. Bir abimizin ofisi için 1950lerden kalma mini buzdolaby dekoru yapmy?tyk arabasy bu renk bir c6 idi aynysyny istedi bu ?ekilde çzömü?tük. Ama ölçekte nasyl durur denemek lazym. Olmady GM den tam boya adyny ve kodunu ö?renin geni? bir boya katalo?una sahip olan bir oto boyacydan size yetecek kadar yaptyryn ki bu min. 50gr olur (metalik boyalary en az 50gr yapyyorlar makina yapty?y için ancak oranlyyor) fiyatyda 8 ila 10ytl arasy de?i?ir. Denemekte fayda var. olmaz ise e?er Ankaradaysanyz bende bir miktar artty size verebilirim.
IP
EarthROOF
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 10
Alıntı EarthROOF Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09/04/2007 Saat 00:31
Ylgin için te?ekkür ediyorum. 5 farkly boya kary?tyrarak yakyn bir sonuca ula?tyk. Arabayy bi iki gün önce bitirdim ve resimlerini az sonra yeni bir ba?lykta yayynlayaca?ym...
...
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04